Marks & Spencer îmbină stilul clasic feminin cu cel modern, în noua colecție primăvară-vară 2015

Cu un design sofisticat, noua colecție Marks&Spencer pentru sezonul primăvară – vară 2015 aduce în centrul atenției farmecul atemporal al stilului clasic pus într-o lumină modernă, care definește noile tendințe ale modei la nivel internațional. Noua colecție M&S pune accentul pe eleganță și este perfect adaptată eroinelor urbane moderne, care caută un stil impecabil și în același timp confortabil pentru tot parcursul zilei.
Croiala excelentă, texturile surprinzătoare și combinațiile de imprimeuri caracteristice sezonului, împreună cu cele mai importante tendințe ale primăverii compun o colecție extrem de interesantă.

Colecția va fi disponibilă în magazinele M&S începând cu prima jumătate a lunii februarie.


Marks & Spencer a fost fondat acum 130 de ani și este unul din retailerii de top din Marea Britanie ce comercializează îmbrăcăminte şi produse pentru casă de înaltă calitate. Săptămânal, aproximativ 20 milioane de clienţi vizitează magazinele M&S UK.
La nivel global, compania are peste 81.000 de angajați, iar în prezent deține peste 790 de magazine în Marea Britanie şi peste 1000 de magazine la nivel internațional în Europa, Orientul Mijlociu şi Asia. Pentru mai multe informaţii va rugăm vizitaţi: http://corporate.marksandspencer.com.

Marks & Spencer este prezent în România din anul 2000, iar până la finalul primăverii anului 2015 va avea un total de șase magazine: 4 în București, 1 în Constanța și 1 în Iași.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod