Mandarina Duck, accesorii pentru fiecare

Acest brand propune, pentru sezonul rece, o serie de accesorii care imbina functionalitatea si eleganta.
Acest brand propune, pentru sezonul rece, o serie de accesorii care imbina functionalitatea si eleganta. In aceasta colectie toamna este surprinza in paleta de culori care o caracterizeaza: toate nuantele de cafeniu si verde, tonuri de rosu, gri si albastru puternic. Create intr-un mod unic, cu suprafetele moi si pretioase sunt delicate si cu imperfectiuni intentionate, in timp ce materialele o senzatie reconfortanta de bine.
 
You este o linie inspirata de stilul japonez, avand aplicatii delicate si benzi late din materiale groase care inchid geanta.
Liniile traditionalului kimono sunt interpretate astfel incat avantajele practice ale acestuia sa fie pastrate. 10 genti de umar, disponibile in 5 culori, alb, negru, cafeniu inchis, portocaliu si rosu profund, compun aceasta colectie uimitoare care capteaza caldura Tarii Soarelui Rasare.
 
Fermoarele lungi, dispuse lateral sunt detaliile care dau personalitate formelor riguroase ale liniei Mine, alternand perspectivele asupra volumului. Fermoarele inchise reduc dimensiunile, cele deschise ofera mai mult spatiu.
 
Cele 8 modele de genti de umar sunt confectionate din panza de bumbac rezistent la apa, cu manere din piele si sunt disponibile in 6 culori: negru, alb, verde, cafeniu, cafeniu inchis, portocaliu.

Indrazneala zmeului zburator este sursa de inspiratie pentru designul gentilor din colectia Kite. Manerul dublu, ce poate fi pus pe umar si care se muleaza pe corp caracterizeaza aceasta linie din piele moale si cu croieli verticale. Cele 8 modele de genti de umar sunt disponibile in 5 culori: alb, negru, bej, cafeniu si verde.
 
Cusatura vizibila ton sub ton creeaza un look rafinat pentru linia Young.
 
Delicate si conturate fin, piesele sunt confectionate din piele moale cu efect reconfortant. Negru, bleu deschis, bej, verde, maro si rosu sunt culorile celor 8 genti de umar si 7 portofele.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • lauravalentina pe 4 Oct 2008, 20:30
    fain

    superbe gentile.sunt genul meu

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod