LEVI'S® dă startul ținutelor de vară

Vedetele internaționale au fost surprinse purtând ținute LEVI'S® la Coachella, unul dintre cele mai cool festivaluri de muzică din lume.
Când vorbim despre festival internațional de muzică de mare succes, spunem Coachella, eveniment la care s-au strâns toate vedetele internaționale și ne-au arătat cele mai cool ținute de festival. Unul dintre punctele de atracție ale mult așteptatului eveniment a fost brunch-ul găzduit de LEVI'S®, la hotelul Colony Palms din Palm Springs.

Într-o atmosferă relaxată, asigurată de mix-uri de vară, zeci de vedete și-au dat întâlnire pentru a celebra cultura pop. Pentru că influențele LEVI'S® în industria muzicală au rădăcini consacrate, ținutele vedetelor au avut amprenta universului denim, venind cu o avanpremieră a noii colecții LEVI'S® pentru sezonul de vară.

Printre cei prezenți la brunch-ul Levis  s-au numărat modelele Bella Hadid, Hailey Baldwin, Joan Smalls și extravagantul rapper Snoop Dogg, care a mixat hit-uri faimoase,  precum ”California Love”. Printre numeroasele personalități aflate la eveniment se numără și Heron Preston, Brooklyn Beckham, Romee Strijd sau Chloe Kim.

Propunerea LEVI'S® pentru sezonul de vară include iconicii 501® scurți sau noii baggy jeans, care aduc ținutelor un aer specific anilor '90. În partea de sus domină logo-urile și nimic altceva! Pentru că singura regulă a ținutelor de festival este că nu există reguli, poți încerca orice, de la body-uri și până la bustiere și tricouri.
Nu uita să pui pe tine și o jachetă, pentru momentele în care soarele va apune. Accesoriile sunt toate practice, iar pantofii confortabili, pentru o zi plină de distracție.

Indiferent de ce ținută alegi să porți, poti mixa cu originalitate produse iconice Levis  LEVI'S®: Trucker Jacket, 501® Skinny și 501® T Jeans, 501® Shorts,  pe care le poți reinterpreta in stil propriu în funcție de preferințe.
Așa s-a întâmplat și în cazul vedetelor prezente la Coachella, care  au avut ocazia să își personalizeze produsele preferate la Levi’s® Tailor Shop.
Fie că vorbim despre petice cusute sau metode precum serigrafie, aerografie, ținutele acestora au arătat influența brand-ului asupra culturii și muzicii pop. La acestea s-au adăugat și tricourile, fustele și bluzele personalizate, care au întregit ținutele vedetelor îmbrăcate în Levi’s®.

Coachella este un festival anual, care se desfășoară în deșertul Californian. Acesta este cunoscut ca unul dintre cele mai mari și râvnite festivaluri de muzică din lume. Ajuns la a 19-a ediție, festivalul este gazda oficială a celor mai în vogă artiști ai momentului și a celor mai mari iubitori de distracție și libertate.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod