Legendele toamnei

Cele mai surprinzatoare si mai puternice tendinte ale toamnei sunt vintage, cu parfum si stralucire de legenda hollywoodiana. Marele "come-back" al sezonului sunt fustele trei sferturi - un simbol al elegantei, insa blana naturala, atat de adorata anul trecut, este inlocuita de cea artificiala.

Rochia de cocktail, elementul cheie al unei seri speciale, atat de minimalista dar sexy, satisface setea de eleganta si glamour a oricarei "fashion victim".

Fusta trei sferturi



"Pencil skirt" pe numele ei de podium, sau cum ne este cunoscuta noua, fusta trei sferturi, castiga teren in acest sezon in detrimentul micro-mini-ului. Acesta piesa trebuie sa fie nelipsita din garderoba ta, tinand cont de rafinamentul "instant" pe care ti-l confera, asortata la o camasa, un sacou sau un top modern. Lungimea la nivelul genunchiului inspira seriozitate, insa mulata pe coapse, acest model de fusta iti transforma fiecare miscare intr-o provocare subtila.

Viata in plus



Capele si hainele de blana ce trasforma o femeie eleganta intr-o diva sunt depasite cu mult ca polularitate anul acesta de blana artificiala, chiar plusata. Case de moda precum Marni sau Dolce & Gabbana incurajeaza femeile sa poarte blana artificiala in culori indraznete si cu croieli inventive, cu aceeasi mandrie cu care ar purta o haina alba si lunga de nurca.

Rochie de cocktail



Fie ca trebuie sa mergi la o petrecere, o receptie eleganta sau o intalnire romantica, infrunta vicisitudinile vremii cu eroism, etalandu-te intr-o rochie de cocktail. Scurta sau trei sferturi, mulata sau vaporoasa si intr-o culoare delicioasa, ea trebuie sa inspire pofta de viata, vitalitate si feminitate.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • S&A pe 29 Mar 2009, 13:55
    Hainute dragute

    http://dimanche-meilleur.blogspot.com/

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod