LC Waikiki un brand pentru cei mari si pentru cei mici!

LC Waikiki este mândru să fie brand-ul care se adresează femeilor şi bărbaţilor care urmăresc îndeaproape tendinţele modei şi preferă să-și exprime stilul propriu decât să se conformeze regulilor.
LC Waikiki se prezintă ca un brand colorat şi atrăgător ce dispune atât de produse care respectă tendinţele sezonului fără să facă compromisuri de la calitate, precum şi de produse clasice atemporale. LC Waikiki oferă o gamă largă de produse, fiind unul dintre brand-urile preferate ale persoanelor de toate vârstele care urmăresc îndeaproape tendinţele modei.

Armonia fantastică dintre denim şi casual

Pentru cei care pun pe primul loc confortul şi stilul în orice context al vieţii, denimul este o piesă indispensabilă. Prin colecţia LCW Jeans, LC Waikiki oferă celor care nu sunt dispuşi să renunţe la magia denimului diferite opţiuni, una mai frumoasă şi mai atractivă ca cealaltă, de la pantaloni şi jachete până la rochii şi cămăşi.
În timp ce pantalonii de diferite nuanţe şi mărimi devin piesele preferate din garderoba ta, cămășile pe care le poţi combina cu aceştia fac parte din moda “denim on denim”, devenind alternative fantastice pentru iubitorii jeans-ului. În plus, produsele cu identitate unică din colecţia Casual LCW pot fi combinate cu denim şi oferă un aspect mai dinamic pentru toate stilurile. Atunci când pantalonii casual outlook silm-fit sunt purtaţi în combinaţie cu tricouri şi cămăşi slim fit-trend cu diferite imprimeuri, se obţine un efect trendy și stilat.

Colecţia Sporter friendly

Pentru femeile şi bărbaţii sportivi, Active Collection Sport oferă, în acelaşi timp, stil şi funcţionalitate.
Tonurile de gri şi negru sunt atenuate de tonuri neon. În timp ce colanții, topurile şi pantalonii scurţi pentru alergare special concepuți pentru femei sunt piesele proeminente ale colecţiei, pantalonii de trening şi tricourile sunt piese de rezistenţă în colecţia masculină.

Eleganţă la birou cu LC Waikiki

Pentru femeile cărora nu le place să-şi asume riscuri în stilul lor şi optează pentru piese vestimentare clasice, cămăşile în tonuri pudrate, tricotajele fine, pantalonii simpli sau cu model şi rochiile au un loc special în colecţia LC Waikiki.
Cămășile în tonuri pale, pantalonii chino, puloverele tricotate şi curelele împletite atrag atenţia bărbaţilor care adoptă un stil simplu.

Lumea colorată a copiilor îşi dă întâlnire cu moda

Micile domnişoare şi micuții cavaleri care urmăresc îndeaproape tendinţele modei, sunt aşteptaţi în magazine cu o colecţie colorată şi distractivă. În timp ce modelele florale, elementele etnice, rochiţele lejere şi detaliile cu franjuri adaugă bucurie în garderoba fetiţelor, tricourile cu modele grafice, pantalonii scurţi cu buzunare, pălăriile colorate şi cămășile cu papioane se află printre cele mai populare piese vestimentare preferate de micuții domni.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod