LANSARE STEFANEL COLECȚIA PENTRU BĂRBAȚI TOAMNĂ/IARNĂ 2015-16 O COLECȚIE ESSENTIAL

Colecția pentru bărbați toamnă/iarnă 2015-16 reflectă „plăcerea de a te îmbrăca”, adică acea plăcere de a purta o haină specială și confortabilă ca pe o a doua piele. Bărbatul Stefanel este casual, chic și îi place să poarte un stil atemporal, care supraviețuiește tendințelor efemere. Croiala este confortabilă, iar ținuta este curată.
Propunerea este precisă și direcționată către obiectele vestimentare pe care orice bărbat ar trebui să le aibă în garderoba personală.

Culorile reprezintă paleta masculină clasică, cu influențe moderne: bleumarinul, nuanțele de gri și bej natural se regăsesc în obiectele vestimentare clasice. Roșul și albastrul regal completează paleta de culori.

Tricotajele sunt partea cea mai importantă a colecției și îi conferă celui care le poartă o stare de bine în orice moment al zilei, „tricotaje de la birou la cină”.
În realizarea tricotajelor sunt folosite țesături și finisaje de înaltă calitate. Colecția prezintă o gamă diversă a formelor și a stilurilor: de la pulovere cu guler clasic și versatil, la cele cu guler în formă de V sau pe gât, veste, cardigane rafinate, atemporale. În colecție veți regăsi pulovere elegante, dar și pulovere casual, plăcute la atingere, jachete din lână care combină perfect confortul cu stilul și diverse piese vestimentare pentru exterior, revizuite cu detalii rafinate, cum ar fi jachetele cu detalii din tricot.
Piesele vestimentare din jerseu tricotat rămân partea centrală a colecțiilor Stefanel pentru bărbați și femei.

Must have: jacheta, sinonim al eleganței și funcționalității este folosită în fiecare zi și este cel mai vândut obiect vestimentar al sezonului. Poate fi purtată atât în versiunea nestructurată, perfectă pentru ocazii formale, dar și accesorizată cu o glugă pentru a obține o ținută sport. Alte piese vestimentare, esențiale pentru versatilitate și funcționalitate, sunt reprezentate de cămășile poplin, puloverul cu guler la baza gâtului, piesele din jerseu tricotat cu detalii nestructurate cum ar fi puloverele și pantalonii Chino.

Țesăturile sunt prețioase: cașmirul este propus în mai multe combinații, alpaca este folosit alături de jerseul tricotat.
Colecția se distinge prin atemporalitate și prezintă mai degrabă piese care pot fi purtate și în alte sezoane.

Pentru a obține o ținută completă, colecția prezintă și diverse accesorii tricotate: eșarfe, pălării și mănuși.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod