Inspira-te din stilul femeilor din New York. Poarta haine multicolore si multiculturale!

Pentru primavara acestui an designerul Donna Karan ne propune prin linia young DKNY, o colectie “multicolorata, multiculturala si multitasking”, intitulata New York Nation. Ca de obicei, ea a avut ca sursa de inspiratie inepuizabila orasul New York.
Donna Karan a fost mereu interesata de influenta costumelor tribale asupra modei, aducand prin aceasta colectie (disponibila in magazinul Sport/Couture din Baneasa Shopping City si pe www.sportcouture.ro) culorile si imprimeurile din campiile Africii in New York, balansand perfect aceste doua “curente vestimentare” total opuse.

Ea a combinat culorile tari si energice de oranj, galben neon, turcoaz si albastru "supersonic" (pe care le-a numit “un mozaic vibrant de nuante”) cu printuri caleidoscopice intr-un joc cromatic de alb si negru cu linii micro si macro, specifice echipamentului de rugby.
Designerul a mizat pe efectul juxtapunerii de lungimi si al asocierilor neasteptate de volume, mixand piese vestimentare couture cu haine sporty-chic, obtinand tinute stratificate cu un efect vizual spectaculos.

Croielile sunt cand stramte, urmarind linia corpului, cand fluide si relaxate, osciland intre sporty si casual. Rochiile si fustele cu printurile geometrice si tribale, piesele laser-cut, topurile cropuite, fustele peste genunchi si jachetele bomber sunt vedetele acestei colectii care mizeaza pe stil si functionalitate.
Evident, tusa finala este data de sneakersii colorati si pantofii sport cu platforma c are completeaza inedit acest stil New Yorkez ce combina etnicul si tehnologia!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod