Incepe primavara cu DON

Primavara iti permiti sa porti haine lejere si colorate, din materiale subtiri. Asadar, totul este mai simplu cand vine vorba despre vestimentatie, cu atat mai mult despre hainele partenerului tau.
Pastele reprezinta un nou inceput si luminozitate si e anotimpul in care poti sa iesi din casa fara jacheta. Asadar o ocazie buna sa porti haine subtiri si colorate, din texturi naturale. Aceasta este premisa pe care mergem in primavara aceasta.

De Paste traditia este sa porti ceva nou, asadar acum e ocazia sa faci cadouri vestimentare iubitului tau; noi am identificat cateva variante pragmatice. Recomandarea DON e sa mergi pe tonuri pastel si imprimeuri florale, ideea este sa pastrezi o nota optimista si luminoasa a tinutei per ansamblu.
Hainele de primavara sunt extrem de usor de asortat. Culorile pastel merg foarte bine impreuna sau in combinatii surprinzatoare. Roz si verde pal, albastru si verde pal sau chiar galben si roz foarte deschis sunt cateva asocieri reusite pentru tinuta de Paste. De exemplu, pentru un cadou de Iepuras, poti sa ii cumperi iubitului tau un sacou albastru foarte deschis si o pereche de pantaloni chinos bleumarin, alaturi de o camasa alba. Rezultatul va fi WOW! Pont: orice culoare va fi mai soft daca o pui alaturi de alb sau crem.


Daca petreceti seara de Paste impreuna cu familia, poti sa ii cumperi mai multe piese vestimentare asortate; daca mergeti la un lunch, el poate sa poarte o camasa in tonuri pastel si pantaloni chinos. Pont: indrazneste sa ii cumperi accesorii in culori vii.

Toata perioada Pastelui este o oportunitate grozava sa te imbraci lejer si comod fara sa simti nevoia sa duci tinuta la un nivel formal, lucru valabil si in cazul iubitului tau. Este o ocazie grozava pentru barbati sa se joace cu nuantele, sa poarte haine in culori vii.
Iar noi, femeile, putem sa profitam de acest lucru in cel mai pragmatic mod cu putinta: facandu-le haine cadou! De aceea DON iti propune cele mai avantajoase variante vestimentare. Mergi cu incredere pe alegerile noastre si combinatiile de culori, care sa ii reaminteasca partenerului tau de toate lucrurile noi care le atrage dupa sine cel mai frumos anotimp al anului!

Inspiratie: www.don-men.com
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod