H&M ÎȘI EXTINDE COLABORAREA CU DAVID BECKHAM PENTRU REALIZAREA UNEI NOI COLECŢII PENTRU BĂRBAȚI

H&M anunță cu mândrie extinderea colaborării sale pe termen lung cu David Beckham, un nume emblematic atât în lumea sportului, cât și a modei. Pentru primăvara 2015, David va alege articolele sale favorite din colecția H&M Modern Essentials care vor face parte din linia Modern Essentials selected by David Beckham. Această nouă colecţie este o evoluție firească a colaborării lui David cu H&M în urma succesului fără precedent al liniei David Beckham Bodywear. Astfel, bărbații din întreaga lume se vor bucura de stilul lui David, atât de apreciat la nivel internaţional.
Linia Modern Essentials selected by David Beckham va fi celebrată printr-o campanie publicitară realizată de celebrul regizor de film Marc Forster. David Beckham a creat, totodată, pentru H&M o nouă linie de lenjerie de corp pentru primăvară. Ambele colecții vor fi lansate în magazinele din întreaga lume și online în data de 5 martie.

„Sunt foarte încântat să continui și să extind colaborarea mea cu H&M, alegând articolele mele preferate din colecția Modern Essentials pentru această primăvară.
Fiecare articol vestimentar reprezintă un nou element clasic care va împrospăta garderoba de primăvară a fiecărui bărbat. Marc Forster este unul dintre regizorii mei preferați – abia aștept să vă prezint noua campanie realizată cu H&M”
, spune David Beckham.

„Cei mai mulți dintre noi suntem familiarizați cu simțul înnăscut al lui David pentru modă și design. Ceea ce m-a impresionat, însă, în timpul filmării acestei campanii a fost simțul său dezvoltat pentru narațiunea cinematică.
Hainele H&M pe care le poartă el nu arată bine, arată extraordinar”
, spune Marc Forster, cunoscut pentru regia filmelor „Puterea dragostei”, „În căutarea tărâmului de nicăieri”, „Mai mult decât ficțiune”, „Vânătorii de zmeie”, „Partea lui de consolare” și „Ziua Z: Apocalipsa”.

Gama Modern Essentials selectată de David Beckham se axează pe articolele-cheie ale acestui sezon, fiecare împrospătând garderoba clasică a bărbaților cu materiale, culori și croieli noi pentru sezonul de primăvară 2015.
Articolele-cheie includ o jachetă de tip aviator din in, o jachetă din denim alb prespălat, un mantou scurt, un sacou elegant din in, un tricou polo chic-urban și cămașa albă perfectă, din poplin.

Totodată, David Beckham continuă cu noua colecție Bodywear pentru sezonul de primăvară, ce cuprinde articolele perfecte de casă și lenjerie, tricouri Henley, cămăși cu mâneci raglan, tricouri la baza gâtului și un maiou din jerseu. În privinţa culorilor, colecția se axează pe bleumarin, gri-melanj și crem-șters, cu accente de roșu-portocaliu.
Dungile apar fie la borduri, fie pe întregul articol pentru a da o nouă reinterpretare stilului clasic. Colecția este susținută de o nouă campanie în presa tipărită, care îl prezintă pe David purtând ținutele alese din colecția David Beckham Bodywear, disponibilă în exclusivitate la H&M.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod