HILFIGER DENIM FALL/WINTER 2015 COLLECTION

Colecția Hilfiger Denim toamnă-iarnă 2015, F.A.M.E, reamintește originea brandului: New York City. Bazată pe pasiunile și inspirația permanentă ale designerului- modă, artă, muzică și entertainement-care reprezintă și acronimul ”F.A.M.E”.
De la stilul străzii din Manhattan, la luminile strălucitoare de pe Broadway și pînă la imaginea iconică a artei si rock-and-roll-ului din anii 70, colecția este inspirată de atracția magnetică pe care o exercită New York-ul, pe care designerul a transpus-o în texturi opulente, grafisme inovatoare și finisaje noi pentru un look autentic Americana.

Prima secțiune a colecției, numită Street Style, reinterpretează estetica sportivă și universitară într-o manieră elegantă și jucăușă. Piesele care fac trecere între sezoane sunt realizate din tricotaje subțiri, tricouri cu imprimeu grafic și jachete care se pot suprapune cu ușurință. Pentru femei, look principal conține tonuri delicate de pasteluri, de la nuanțe de roz stins, gri celest și grej. Varianta modernă a modelului Henley poate fi purtată cu ușurință cu rochii imprimate, pulovere tricotate lejer și jachete subțiri cu terminații de blană artificială. Pentru bărbați, tonurile de oliv și maro sunt puse în valoare de accente de violet intens și galben tare, iar elementele grafice de inspirație New Yorkeză urmează o line simplă.
Tricotajele fine, pantalonii de jogging, cămășile cadrilate și suprapunerile ton pe ton sunt principalele direcții stilistice. Atât pentru femei cât și pentru bărbați, denimul este reinterpretat cu tușe de gri, indigo șters și detalii deconstruite. Nuanțele decolorate de albastru gri se potrivesc unei estetici urbane sofisticate, iar tonurile închise de gri oferă o perspectivă modernă asupra denimului vintage.

Celebrarea culturii pop asociate cu New York-ul ia amploare cu linia Music în care imaginile iconice rock-and-roll și beatbox își fac simțită prezența. Pentru femei, clasica paletă cromatică: roșu, alb și bleumarin este completată de accente de burgundy și negru. Debbie Harry, solista trupei Blondie a fost sursa de inspirație pentru detaliile din piele inserate în jachete, topuri și pantaloni, iar jacheta din blană ecologică este demnă de un rock star adevărat. Rochiile tricotate, imprimeul cadrilat roșu cu negru, imprimeuri geometrice și pantalonii metalizați de jogging se regăsesc în întreaga colecție.
Denimul negru accentuează spiritul rock-and-roll al colecției iar materialul cu o mare rezistență la lărgire este folosit pentru modelul Santana cu talie înaltă și Nora cu talie medie. Pentru bărbați, ținutele au un aer atletic, urban în care în care nailon-ul și pielea sunt asociate cu pantaloni din fleece și cămăși sport.

A treia secțiune a colecției este inspirată de Artă - de la artiștii iconici ai anilor 60, precum Warhol și Rothko și până la îndrăzneala graffiti-urilor de pe străzile New York-ului. Pentru femei, parka-urile matlasate, jachetele de nylon, puloverele și cardiganele supradimensionate sunt ideale pentru suprapunerile atât de călduroase și cool, iar tricotajele accesorizate, salopetele cu imprimeu, rochiile din tricot și jachetele suprapuse alcătuiesc imaginea principală a liniei. Bărbaților li s-a pregatit un look urban, destul de nefinisat, realizat din texturi greoaie de tricot, cusături evidente și piese suprapuse, iar pantalonii jogger sunt mai nou realizați din jerse și au detalii tip petice.
Nuanțele de verde army sunt extrem de variate și contrabalansate de albastru senin și gri.
Atât pentru femei cât și pentru bărbați, piesele din denim au puternice tușe de indigo care conferă profunzime și seriozitate materialului iar tonurile de albastru adaugă un finish de lux pieselor.

Fashion/Street Style
Key Details: Suprapuneri de gri, inspirație sportivă, tricotaje subțiri, noul stil studențesc, ton pe ton, tricotaje vizibile, urban modern, skaterboy, denim în nuanțe gri, denim indigo, albastru-gri decolorat.
Color Palette: (Femei) Jacheta, indigo vintage, apă de mare, roz-gri, gri celest, alb-gri, verde prăfuit, gri metal, maro metalizat, bleu senin, violet intens, gri închis, gri deschis, galben-pui.

Art
Key Details: Feminitate rock-and-roll, mixuri de materiale, roșu, alb și indigo, imprimeu cadrilat roșu cu negru, accente din piele, jacheta din blană ecologica, pulovere tricotate, mixuri de nuante, denim uzat, denim negru, denim usor modelat, denim indigo intens, finish uzat.
Color Palette: (Femei) Negru Tommy, jachetă scurtă, vinețiu Italian, grej, alb-gri, roșu, gri lână.
(Bărbați) Bleu senin, bleumarin, albastru intens, roșu electric, roșu chilly, alb-bej.

Music
Key Details: Textură, universitate urbană, tricotaje suprapuse, pulovere supradimensionate, tricotaje accesorizate, tușe indigo, denim bleumarin.
Color Palette: (Femei) Jachete scurte, gri, gri deschis, indigo vintage, roz porțelan, alb-gri, verde închis, oliv prăfuit. (Bărbați) bleu senin, albastru în degradé, gri intens.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod