Heading Downtown MANURÍ Fall/Winter 2015/2016 Collection

Pentru Heading Downtown, colecția de toamnă/iarnă 2015-2016, MANURÍ aduce în prim plan accentele de blană naturală și materialele grele, senzuale, feminine, precum catifeaua decadentă și broderiile cu modele complexe. Heading Downtown celebrează femeia nocturnă, femeia pasională, femeia care se simte cel mai bine atunci când cerul se acoperă de stele ce strălucesc într-un mod special, pe care doar ea îl poate înțelege și al căror mister doar ea îl poate descifra.
Rochiile cu tăieturi adânci, aproape erotice, strălucesc în compania paltoanelor luxoase, care nu doar că te protejează de frig, dar te și ajută să pășești fără grijă în lumina reflectoarelor. Împrumutând un puternic accent neo-gotic teribil de feminin, à la Stevie Nicks, ținutele sunt electrizante și-ți dau un vibe de divă modernă, dar care știe să se joace cu ceea ce are mai bun de dat trecutul în materie de trenduri de modă.  

Nuanțele clasice de alb, negru și gri, care formează coloana vertebrală a tuturor colecțiilor MANURÍ, sunt completate, în acest sezon, de culori intense – precum verdele putred sau albastrul marin închis.
De asemenea, vei găsi detalii aurii si accesorii argintii din blană naturală de vulpe polară, care te vor transporta într-o perioadă în care femeia se îmbrăca cu atenție, grijă și deosebit de multă pasiune.

Accesoriile metalice se regăsesc în aproape toate piesele, fie sub forma unor detalii minimaliste, cusute manual, fie sub forma unor coliere bogate, care împrumută o duritate modern-urbană pieselor de îmbrăcăminte de care sunt atașate. Tăieturile atipice și franjurile caracteristice brandului își mențin statutul de elemente de rezistență, fiind prezente în moduri inovative și noi, dar de care în mod sigur te vei îndrăgosti.    

Piesele de zi, comode și confortabile, dar beneficiind de aceleași linii și modele creative cu care brandul te-a obișnuit, se completează perfect cu rochiile de seară din catifea prețioasă, mătase naturală sau broderii atemporale.
Maxi sau mini, rochiile MANURÍ promit să te transporte într-un Sin City modern, unde rujul pătat de vin și crepeurile până la coapsă sunt primordiale.

Heading Downtown te invită să te lași îmbrățișată de decadența materialelor de înaltă calitate, care-ți îmbrățișează corpul în moduri unice, și să pășești cu încredere în toate nopțile misterioase care se deschid în fața ta. Un lucru e sigur: orice te-ar aștepta de partea cealaltă a misterului, vei fi bine îmbrăcată atunci când îl vei primi, cu brațele deschise, în viața ta.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod