Hannami Shoes lanseaza colectia de toamna - iarna 2015/2016

Hannami Shoes, brandul de pantofi luxury, handmade, propune pentru sezonul de toamna – iarna 2015/2016 modele de pantofi, botine si cizme in nuante metalizate si cu focus pe zona gleznei, prin detalii rafinate precum panglici, sireturi, barete ori perforatii.
O colectie de cizme si botine practice pentru tot parcursul zilei, cu tocul gros, mediu sau inalt, vine in intampinarea femeii moderne si iubitoare de confort. De la tonuri subtile de gri, maroniu, rosu si pana la variatii de verde si albastru, intreaga paleta cromatica confera o nota de stralucire necesara unui anotimp ceva mai friguros si intunecat. Pantofii stiletto sau botinele cu toc cui se regasesc si ele in noua colectie, completand perfect o tinuta de seara sau de zi, eleganta si sofisticata.

Nuante metalizate in combinatii cu barete, snururi si panglici

Sezonul acesta, accentul cade pe zona gleznei, prin decoratiuni precum barete subtiri si fine sau snururi si panglici rafinate, din piele ori saten.
O intreaga fuziune de materiale textile si piele ce creeaza un joc placut si atractiv privirii, la care se adauga accentele stylish, din perforatii florale.

Tocurilor patratoase si in nuante de verde metalizat ori auriu le revin rolul de a sparge monotonia unei cizme clasice, pe cand botinele create integral din nuante metalizate devin piese statement, in tinute casual si chiar business, pentru femeile indraznete.

Hannami Shoes le confera in aceasta toamna iubitoarelor de moda toata libertatea de a-si personaliza incaltamintea dintr-o gama diversa de materiale de la piele naturala clasica, la pielea intoarsa sau cea inovatoare, prelucrata prin taiere si perforare speciala.
Pentru comenzile personalizate, clientele sunt asteptate in atelierul Hannami, din Bucuresti, de pe Bdul. Corneliu Coposu, nr.3.

Colectia integrala Hannami Shoes, toamna-iarna 2015/2016, poate fi gasita pe magazine online www.hannami.ro sau pe site-urile magazinelor partenere: www.welovecouture.ro si www.endra.ro.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod