Hainele toamnei! De la paltoane la parka si haine din blana!

In luna noiembrie facem tranzitia din sezonul de toamna catre cel de iarna. Avem nevoie de haine calduroase, eventual impermeabile, confortabile, dar deopotriva chic&stylish, ce pot fi adaptate, atat la tinutele casual de zi cu zi, cat si la outfit-uri elegante.

Ca sa iti usuram decizia stilistica, iti oferim cateva exemple de jachete de toamna (disponibile in magazinul Sport Couture din Baneasa Shopping City sau pe www.sportcouture.ro) cu care nu dai gres in acest sezon!

Paltonasele nu se vor demoda niciodata, dar vor primi, an de an, reinterpretari interesante sau detalii care iti vor scoate tinuta din banalitate. Casa de moda britanica Burberry propune paltoane din lana cu casmir, cu elemente inspirate din clasicele trench-uri britanice. Poti opta pentru variantele neutre de bej sau gri sau pentru cele colorate in nuantele toamnei.

Paltonul cu croiala clopot cu imprimeu ce sugereaza “aripi de inger” sau cel cu nasturi si butoni colorati ce amintesc de bomboane sunt piesele forte ale colectiei de toamna-iarna Red Valentino.

Capa se numara printre cele mai versatile modele de haine, potrivite acestei perioade. Ea poate fi purtata la tinute casual, sporty-chic, dar si peste rochii elegante. Cele mai hot modele ale toamnei sunt cele din lana si casmir, cu check-ul britanic, propuse de casa de moda Burberry care au facut inconjurul lumii, fiind purtate de celebritati precum Cara Delevingne, Olivia Palermo sau Rosie Huntington-Whiteley.

Inspirata din stilul military, parka are o puternica revenire in acest sezon.
Moderne, ultra-creative si utile, hainele parka cu guler din blana de vulpe, coiot, iepure si nurca din linia Army Fur, propusa de Yves Salomon, sunt preferate de Rihanna, Emma Watson sau Alexa Chung. Le poti purta in combinatie cu jeans, colanti din piele, dar si peste rochii tricotate!

Hainele din blana au revenit puternic in tendinte. Totusi, pentru a respecta trend-ul eco, ti le trecomandam pe cele din blana sintetica. Michael Michael Kors aduce in centrul atentiei haine din blana inspirate din modelul capelor, ce reprezinta alegeri deopotriva moderne si elegante.

Hainele din fas cu puf sau “duffle coat-urile” sunt piese must-have in garderoba oricarei femei active.
Scurte sau lungi, in nuante neutre sau colorate si cu imprimeuri, acestea sunt ideale in week-end sau la tinutele urbane. Opteaza pentru variantele cu guler din blana si cordon in talie, de la Burberry ce dau o nota elegnta tinutei tale, pentru cele cu imprimeu “vibrant” si super-colorat de la Just Cavalli sau pentru variantele sport, de la Freddy sau EA7 care se potrivesc cu jeans si ghete.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod