Haine feminine, în colecția primăvară-vară de la New Look

Pentru sezonul primăvară-vară, New Look ne propune o călătorie către ţinuturi exotice, cu multă îndrăzneală, libertate şi autenticitate. Noua colecţie mixează nuanţele primăvăratice, stilul anilor '50 cu un mic touch Brigitte Bardot şi vibraţia antichizantă, specifică zonelor ecuatoriale, unde exoticul este la el acasă.

Noua colecție a fost concepută pentru a satisface individualitatea fiecărei femei printr-o cromatică puternică, accesorii unice şi must-have-uri de sezon.
Piesele propuse reconfirmă abilitatea brandului de a combina calitatea materialelor şi cusăturile în detaliu cu accesibilitatea.

Hainele și accesoriile sunt pe toate gusturile. De la piele întoarsă, franjuri sau bluze lejere până la pălării cu boruri largi, printuri geometrice sau florale și ochelari de soare cu detalii exagerate.

„La New Look, trendurile verii 2013 te poartă într-o călătorie fascinantă de jur împrejurul Ecuatorului. Pornim la drum cu Pagan Cowgirl, care aduce în primplan elementele filmelor western: franjuri, jeanși, piele întoarsă, decupaje, bluze lejere.


Continuăm cu Pleasantville, o contopire a femeii perfecte a anilor ’50, cu talii accentuate, ochelari de soare cu detalii exagerate, pasteluri simple cu printuri geometrice curate sau florale în stil vintage. Elementul de bază este fusta skater, combinată cu cardigane încheiate cuminte doar la primul nasture, pălării cu boruri largi, eşarfe legate şic la gât. Călătoria se încheie cu Eastern Trail, un amestec de Tibet, Rusia, Guatemala, India, Mexic, accentuat prin culori puternice pe fundal negru, bijuterii sau elemente metalice, geometrii complicate, printuri şocante şi pline de viaţă”, a declarat Consuela Rusu, Visual Manager New Look.

Noile outfit-uri New Look sunt disponibile, începând cu luna aprilie 2013.
1 din 9

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • nouatigaraelectronica pe 22 Feb 2013, 09:28
    imprimeu

    frumos imprimeul de pe fusta

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod