GRANDPRIX ORIGINALS – colectia TOAMNA - IARNA 2015/2016

Celebra cursa de 24 de ore de la Le Mans si imaginea lui Steve McQueen, sursele de inspiratie care stau la baza GRANDPRIX ORIGINALS, au fost transformate sezonul acesta intr-o colectie care defineste pasiunea pentru masini si curse de anduranta: jachete din piele sau fas, hanorace din bumbac, pantofi de condus si o serie de accesorii obligatorii.
Colectia pentru sezonul toamna-iarna reuneste produse create pentru barbati, femei si copii, toate liniile avand aceeasi amprenta. Jachetele din piele simple sau cu logo-ul Gulf, sponsor principal al cursei de la Le Mans, sunt produsele must-have ale sezonului. Confectionate din piele de cea mai buna calitate, colorate cu vopseluri vegetale intr-o varietate de nuante si beneficiind de spiritul curselor adaptat prezentului, jachetele din piele sunt produsele care vor trece testul timpului. Jachetele din fas in variante de toamna si de iarna, vor colora sezonul rece, acestea fiind disponibile atat in nuante neutre, cat si in nuante de portocaliu sau bleu care te duc imediat cu gandul in mijlocul evenimentelor de la Le Mans.

Colectia de pantofi este adaptata pentru pasionatii de condus.
Cofectionati manual din piele fina, pantofii beneficiaza de o talpa speciala care transforma condusul intr-o placere si asigura acestora rezistenta in timp. Pantofii pentru condus sunt disponibili intr-o varietate de culori, de la clasicul negru la verde, albastru sau rosu.

Din colectia de toamna-iarna nu lipsesc accesoriile din piele si bumbac precum rucsacurile, gentile de calatorie, curelele sau castile de protectie.

Produsele GRANDPRIX ORIGINALS sunt disponibile in Romania exclusiv in magazinul din Baneasa Shopping City.
GRANDPRIX ORIGINALS este prezent in peste 20 de tari printre care Germania, Franta, Italia, Japonia, China, Chile si Australia.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod