Genţile care trec testul timpului

Sunt rare momentele în care poţi spune că o ţinută este perfectă dacă nu este completată de o geantă. Simbol al eleganţei, acest accesoriu îţi defineşte stilul. Şi cum moda şi tendinţele se schimbă în fiecare an, ai fi tentată să crezi că trebuie să investeşti în fiecare sezon în aceste accesorii. Vestea bună este că sunt şi modele de genţi care nu se demodează niciodată. Iată care sunt acestea:
Geanta plic

Din piele uni, cu print sau aplicații, genţile plic nu au cum să lipsească din garderobă. Ele oferă un aer elegant ţinutelor tale, iar obiectele de care nu te poți lipsi îţi vor fi mereu la îndemână. Pot fi asortate fie pantofilor, fie rochiei.

Geanta este unul din cele mai importate accesorii pentru o femeie. Îi pun în valoare ţinuta şi tocmai de aceea trebuie aleasă cu mare atenţie. Genţile noastre sunt din piele de calitate, lucrate manual, cu accent pe detalii.
Pot fi realizate pe comandă şi personalizate în funcţie de preferinţele fiecărui client. Cu un design stylish, se potrivesc oricărui stil, a declarat Diana Petrescu, brand manager Veronesse.

Geanta cu baretă lungă

Daca eşti în vacanţă sau pur şi simplu vrei să ieşi la o plimbare pin parc, atunci ai nevoie de o geantă mai mică, cu baretă lunga, pe care sa o porţi pe o parte sau pe umăr Nici foarte încăpătoare nu trebuie să fie, deoarece ai nevoie doar de câteva lucruri personale, telefonul, cheile şi portofelul.

Geanta de umăr

Fii wow în orice moment. Întoarce toate privirile cu piesa ta de rezistență. Din piele de calitate și cu un design stylish, geanta este accesoriul care te pune tot timpul în valoare.  Alege modelul care se potrivește stilului tău.

Geanta de birou


Bucură-te de admirația colegilor. Începe fiecare zi de muncă cu stil şi alege o geantă care să îţi ofere atitudinea de care ai nevoie pentru reuşită. Ai în vedere că trebuie să îţi încapă în ea laptopul, agenda, cărțile de vizită și telefonul.

Veronesse este un brand românesc cu tradiţie, pe piaţă încă din 1994.
Pantofii şi genţile realizate sub acest brand sunt din piele de calitate, cu atenţie la detalii.  Cu o tradiție de peste 20 de ani, este unul dintre puținii producători autohtoni la care apelează marile case de modă din Italia, Franţa şi Marea Britanie.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod