Franck Mesnel , fondatorul brandului Eden Park, a sosit in Romania pentru lansarea noii colectii Toamna/Iarna 2014

Franck Mesnel, fondatorul brandului Eden Park si jucator legandar de rugby francez, a gazduit un cocktail exclusivit in magazinul Eden Park din Baneasa Shopping City cu ocazia lansarii colectiei Toamna/Iarna 2014.
Colectia sustine stilul consacrat al brandului, casual chic, prin piese vestimentare cu accente urbane si sport, usor de purtat zi de zi.  Seara a fost presarata cu momente speciale, unele de inspiratie sportiva, precum inmanarea catre Federatia Romane de Rugby a unei mingi vintage cu semnaturile  jucatorilor legendari de rugby ai Frantei, altele cu latura caritabila. Copiii institutionalizati inscrisi in programul Ajungem Mari al Asociatiei Lindenfeld au fost beneficiarii unei sume semnificative colectate in urma unei licitatii inedite.
In stransa legatura cu logo-ul Eden Park, papionul roz, invitatii au putut licita papioane din sticla semnate Butterfly Bow Ties. Eden Park a donat 15% din incasarile serii Asociatiei Lindenfeld.

«  Brandul Eden Park acorda o atentie deosebita proiectelor caritabil motiv pentru care am infiintat propria asociatia Pappillon du Ciel. Ma bucur foarte mult sa fiu in Romania, tara de care ma leaga foarte multe amintiri si trairi. Imi amintesc foarte bine jocurile de rugby purtate pe terenurile din Romania cu multi ani in urma, de Alin Petrache, Stefan Eugeniu, jucatori valorosi alaturi de care am disputat cateva partide de rugby »
a declarat Frank Mesnel.


Franck Mesnel a punctat in discursul sau datele importante din istoria brandului Eden Park, creat in 1988 si ajuns in acest moment la o extindere internationala in 34 de tari, 200 de magazine si o cifra de afaceri de 60 mil euro.

« Magazinul Eden Park din Romania este primul deschis din Europa de Est. Am facut acest lucru pentru amintirile care ma leaga de aceasta tara si pentru dezvoltarea frumoasa a Romaniei pe piata e fashion si retail »
, a declarat Franck Mesnel.

Eden Park, brandul cu papion roz, propune pentru zilele friguroase ce vor urma o gama larga de pulovere, cardigans, jachete, paltoane suficiente pentru a umple garderoba in nuante potrivite cu noul sezon.
Jachetele si puloverele cu broderie in stil vintage, de inspiratie campus sunt un must have al acestui  sezon. Tricourile polo continua sa fie oferite in culorile fetis ale brandului : bleumarin si roz.  Eden Park pastreaza atentia la detalii si in aceasta colectie, creata in stilul casual chic, in care eleganta si confortul se imbina perfect.

Noua colectie Eden Park toamna/iarna 2014-2015 poate fi gasita in magazinul Eden Park din Baneasa Shopping City (parter).

Cele mai recente informatii, promotii le puteti afla vizitand pagina oficiala de Facebook https://www.facebook.com/EdenParkRomania.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod