Flower Bomb! Bijuterii inspirate din explozia naturii!

Natura reprezinta o sursa inepuizabila de inspiratie. Florile, frunzele, elementele vegetale si organice, fluturii sau pasarile au inspirat mereu designeri sa creeze forme neasteptate de bijuterii. Swarovski ne propune pentru primavara acestui an colectia „The Crystal Garden”, o gradina luxurianta de bijuterii din cristale cu forme ce evoca funzele si petalelor de flori , in paleta vibranta a sezonului cald.

Respectand acelasi trend, Crystal-Fashion, Branding Partner Swarovski, si cel mai mare producator roman de bijuterii care foloseste exclusiv cristale marca „SWAROVSKI® ELEMENTS” lanseaza un „buchet floral” de bijuterii ce aduc glamour-ul in viata oricarei femei.

Cerceii mici cu surub sau cu sistem de inchidere leverback (Chaton Flower) evoca forma daliilor sau margaretelor, cei de dans creati din cristale Swarovski cu forme navette, pear-cut sau oval iau formele unor nuferi (Narnia, Lous, Waltz), iar cerceii lungi si opulenti (Viola, Blue Bella, Grace Emerald) sub forma unui ciorchine de cristale capata forme tridimensionale neasteptate. 

Pandantivele in forme florale pastreaza simplitatea florilor ce rasar primavara sub zapada, in timp ce colierele si bratarile „infloresc” intr-o explozie de cristale.
 
Paleta cromatica este clasica, dar vibranta si porneste de la elegantul cristal transparent, pana la nuantele puternice, vegetale si florale ale frunzelor si florilor.

Predomina verdele Emerald si Fern Green, albastrul Tanzanite, Saphire si Capri, nuantele de Rose, Fuchsia, Lavender si Purple Violet, precum si galbenul Sunflower.

Delicate, usoare si versatile aceste bijuterii contemporane (disponibile pe www.crystal-fashion.ro) reprezinta alegerea perfecta pentru femeia polivalenta, insotind-o atat ziua atunci cand poarta tinute casual, cat si seara la orice ocazie. Le poti introduce in garderoba ta si le poti purta in combinatie cu cele mai colorate rochii si fuste cu elemente florale!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod