Elena Perseil si "Intimate Pulsation"

Marti seara, 13 mai, intr-un club cochet din Bucuresti, a avut loc prezentarea colectiei "Intimate Pulsation" creata de Elena Perseil.
Marti seara, 13 mai, intr-un club cochet din Bucuresti, a avut loc prezentarea colectiei "Intimate Pulsation" creata de Elena Perseil.

O linie vibranta si intima, plina de contraste si revelatii care incearca sa imbratiseze si sa-i spuna "Bun venit" sezonului toamna-iarna 2009.

O explozie de energie care aduce mister si glamour.

O colectie in care predomina, ca si culori, albastrul, negrul, movul, dar si griul. Din punct de vedere al materialelor, Elena Perseil a ales sa foloseasca foarte multa lana, bumbac, casmir, iar locuri speciale in aceasta colectie le au dantelurile si matasurile.

O piesa importanta in vestimentatia oricarei femei este incaltamintea. De asemenea creatii ale Elenei Perseil, aceste accesorii sunt realizate in special din piele si lac, iar nota specifica o da spatele fiecarui pantof.

Asa cum ne-a spus creatoarea intr-un mini interviu, ea acorda o atentie deosebita spatelui pantofului, pe care il trateaza cu foarte multa atentie. Acest lucru este valabil si in cazul rochiilor sau bluzelor, care intotdeauna prezinta ceva interesant la spate.

Mini interviu


Cum ai caracteriza colectia din aceasta seara?

Este o colectie pe care eu o simt de iarna. Este o colectie dulce, calma, destul de introvertita, ceva care ne face sa ne gandim la un spatiu interior si, daca vrem sa iesim afara, la maretia muntilor, la linistea zapezii. Pe toate acestea le-am subliniat in haine cu matasuri, dantela, suprapunere de dantela si matasuri; sunt rochii largi, croieli destul de pure.

Ce culori se vor purta in sezonul toamna-iarna 2009, din perspectiva Elenei Perseil?

Asa cum ai putut vedea in timpul prezentarii, am mers foarte mult pe negru, mov, maro - care se va purta foarte mult, dar si bej, alb - culoare a zapezii.

Ce ne poti spune despre incaltaminte?


Din acest punct de vedere, avem o gama destul de variata. Am folosit, in general, combinatia de lac cu piele mata. Am realizat niste ghete si pantofi surprinzatori, care au la spate un decupaj... o gaura. In general, eu lucrez foarte mult spatele pantofului, acordandu-i tot atata importanta cat si intregului pantof. Acelasi lucru este valabil si la rochii. Nu stiu daca ai vazut, dar rochiile mele au intotdeauna ceva interesant in zona spatelui.

Sunt produse care nu se descopera din prima, trebuie sa le privesti si din spate, sa le cunosti in detaliu.

Care este media de pret a produselor create de Elena Perseil?

Media variaza intre 200 si 250 de euro.

Care este targetul tau?

Creatiile mele pot fi purtate de femeia intre 20 si 50 de ani.

Care este stilul Elena Perseil?

Este un stil glamour, feminin, matur. Este un stil care se asuma cu tot ce inseamna el: poezie...

Ce planuri ai pentru perioada urmatoare?

Imi voi prezenta colectia viitoare la Paris Fashion Week si la New York, aceste evenimente avand loc in luna septembrie. Iar dupa aceea o voi aduce si in Romania, probabil undeva in noiembrie. Si, de asemenea, pregatesc o colectie de accesorii, care sper sa fie gata in curand.

Cate ceva despre creator


Pasiunea pentru moda a fost intotdeauna o prezenta in viata Elenei Perseil. Iar rezultatele au inceput sa se vada in anul 1993, cand studenta fiind la Academia de Arta, la numai 20 de ani, si-a deschis propriul atelier de creatie.

Succesul nu a intarziat sa apara, iar in 1996 primea premiul pentru "Cel mai tanar designer al anului", de la Kent Institute din Londra. Sase ani mai tarziu, lansa revista "2000PLus", o publicatie dedicata modei, frumusetii, design-ului interior si life-style.

Colectiile ei au fost prezentate la multe evenimente gen "Saptamna Modei", in diverse orase ale lumii si continua sa o faca. Multe vedete si personalitati ale show-biz-ului autohton prefera creatiile Elenei Perseil, una dintre acestea fiind Andreea Esca.

In ciuda acestui program extrem de incarcat, Elena si-a continuat studiile la Paris, iar in anul 2000 a primit diploma d'ESMOND. Si-a continuat cariera la Paris, devenind freelancer si creand pentru mai multe case de moda. A calatorit in India, unde a lucrat foarte multa matase.

In septembrie 2006, si-a prezentat colectia la Pret-a-Porter Fair, la Paris, iar in octombrie, in showroom-ul Zip Zone Montaigne.

In prezent, creatiile Elena Perseil se gasesc in magazine din Osaka, Tokyo, New York, Atena, Bruxelles, Kuweit, Riyadh.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod