Elena Perseil, despre ţinuta corectă în această iarnă

Designerul ne vorbeşte despre noile tendinţe în modă pentru sezonul rece şi ne ajută să ne construim un outfit corect.

Designerul ne vorbeşte despre noile tendinţe în modă pentru sezonul rece şi ne ajută să ne construim un outfit corect. Cardiganul, culorile calde sau accesoriile haioase trebuie să fie piesele de rezistenţă din garderoba ta.

Acum vine sezonul de iarnă şi se schimbă garderoba. Foarte interesante pentru zona de iarna sunt culorile de bej, de pastel, de roz, sunt destul de neaşteptate şi plăcute iarna.

În general, în colecţia mea propun multe culori deschise iarna, am senzaţia că luminează şi trupul şi spiritul.

Sigur, negrul este mai uşor de asortat, pui mai repede un pantof negru sau o gheată, dar dacă în timp îţi creezi o garderobă pe culori deschise, pe bej-uri, pe griuri, îţi va fi foarte uşor apoi să o accesorizezi.

O ţinută uşor de pus, pentru zi, sunt cardiganurile lungi, de lână, groase, pe care le poţi asorta foarte uşor cu un maieu simplu pe dedesubt şi un pantalon din mătase, poate uşor mai sofisticat.
De asemenea, acelaşi cardigan gros poate fi combinat cu o pereche de pantaloni interesanţi din velură sau cu o bluziţă din mătase, cu un tricou şi o fustă scurtă din piele sau din jeans. Această ţinută interesantă poate fi accesorizată cu o eşarfă supradimensionată.

Pe de altă parte şi rochiile sunt piese vestimentare foarte importante iarna. Acestea pot fi purtate cu nişte colanţi sau cu dres închis şi cu ghete.
Puloverele lungi sau rochiile pulover sunt de asemenea foarte potrivite pentru sezonul rece, pe care le poţi accesoriza cu o curea şi la fel, cu ghete. În colecţia de iarnă am propus rochii pulover în culori de bej, roz. Există un model foarte interesant în care tricotajul este imbinat cu broderia, care-i dă aspectul acesta de unicat, de lucru facut în detaliu.




Dacă este să vorbim despre accesorii, foarte potrivite în iarna aceasta sunt bentiţele leopard sau eşarfele leopard, combinate cu o brăţară pe mână.
Nu trebuie să uităm nici de faimoasele berete de lână, care pot fi foarte haioase în culori deschise ca bejurile, rozurile, care, în plus, îţi dau un aer glamour.

 

Elena Perseil

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod