Diesel Preview Spring Summer 2015, Men & Women

Independenţi şi anti-preppy, o gaşcă de studenţi de la colegiul Diesel inspiră precolecţia primăvară-vară 2015. Ideea l-a ghidat pe directorul artistic Nicola Formichetti către crearea unei viziuni unice si puternice pentru bărbaţi şi femei. Redat în sub-stiluri Preppy Rock, Tattoo sau Black Carpet, lineup-ul include jachete şi pulovere cu logouri sport, ţinute casual cu imprimeuri grafice şi reinterpretarea subversivă a ţinutelor clasice de seară. ADN-ul Diesel – denimul şi pielea – sunt reconcepute cu noi imprimeuri şi tratamente pentru a ţine pasul cu capabilitatea brandului de a evolua şi inova.
“Inspiraţia este despre viaţa de student în campus şi în afara acestuia – poate este despre despre cei care nu au mers niciodată la şcoală, the college dropouts. Colecţia este o evoluţie a celei precedente, FW 2014, mizând pe ADN-ul Diesel construit din denim, piele şi imprimeu military, ADN omniprezent şi combinat cu look-uri sporty şi pop scăldate în culori”, spune Formichetti.

Preppy Rock

La colegiul Diesel există o regulă: să fii diferit. Această atitudine alternativă conturează look-ul Preppy Rock. Jachetele college cu o croială curată au o atitudine îndrăzneaţă, integrând mâneci din denim cu aspect uzat, şi sunt alăturate pantalonilor skinny din piele.
Majuscule cu adevărat mari, numere şi litere greceşti albastre, galbene şi roşii sunt proiectate pe buzunarele blazerelor cambrate, ale hanoracelor, jachetelor sau capelor clasice, unele împreună cu dungile caracteristice jachetelor college. Acestea sunt asociate cu pantaloni chino şi fuste până la genunchi, negre şi gri. Dungile şi emblemele accesorizează, de asemena, tricotaje V-neck şi accentuează siluetele cambrate ale jachetelor parka cu glugă.

Tattoo

“Tattoo” este garderoba pentru mulţimea greşită. Aceşti băieţi şi fete rele se îmbracă la fel cum arată. Tatuajele, redate în printuri şi broderii adăugate ţinutelor, îi uneşte într-o grup secret. Designul grafic puternic apare ca o lucrare în cerneală pe jachetele din piele, este brodat pe jachetele de saten bomber sau printat pe eşarfe.
Diesel dezvăluie reinterpretări ale pieselor iconice din piele, concepute în parametrii stilului “Tattoo”. Jachetele biker din piele combină imprimeurile tattoo cu embleme metalice şi detalii alcătuite din fermoare. Rochiile strâmte din piele conturează o formă zveltă a siluetei. Motivele tattoo clasice ale trandafirului şi şarpelui adaugă dimensiune, aplicate grafic pe bluzele sport şi pe tricouri. Şi accesoriile sunt “tatuate”: un rucsac negru din piele şi, pentru fete, o geantă argintie rotundă, gravată cu o pasăre.

Black Carpet

Noua abordare Diesel pentru ţinutele de seară este presărată cu accente cool şi dezvăluie o atitudine arogantă, mixată cu multe detalii.
Cămăşile negre şi în carouri sunt echilibrate cu volane detaşabile. Jachetele tip tuxedo – cu inserţii din denim sau revere, sunt asortate jeansilor negri strâmţi, cu pietre Swarovski, de asemenea negre, aplicate pe un buzunar frontal. Rochiile mini evazate şi cele mulate, cu aspect de latex, sunt concepute pentru o apariţie “wow”. Tulul negru se regăseşte în rochii cambrate. Rucsacurile din piele neagră sunt acoperite cu butoni argintii, iar cataramele şi baretele unei sandale înalte ce îmbracă glezna împrumută din fantezia bondage. Mocasinii argintii cu reflexii-oglindă şi ghetele negre cu vârf ascuţit adaugă look-ului elegant o latură şi mai puternică.

DENIMul vine în paleta de culori clasică Diesel: negru, gri şi indigo.
Jachetele şi fustele din jeans sunt alăturate cămăşilor cu detalii din denim, precum buzunare, volane şi gulere. Brave Frontier reprezintă un nou tip de tratament întâlnit la perechile de jeans cu aspect vintage, care au cusut pe lungime bucăţi din denim indigo, în degrade. Denimul negru din colecţia Diesel couture prezintă un extra finisaj mat sau lucios, croială skinny şi detalii puternice precum fermoare multiple şi cristale aplicate pe buzunare şi capse.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod