Descopera toamna scandinava cu noua colectie ECCO toamna 2014

Pentru toamna 2014, ECCO a pregatit o colectie speciala, dedicata persoanelor active, indiferent ca prefera stilul casual sau formal. Noua colectie ECCO respecta standardele de calitate si confort si aduce in prim plan designul scandinav, inovatia si autenticitatea.
Colectia ECCO pentru toamna 2014 rezoneaza cu un stil de viata modern si activ, combinand impecabil stilurie clectice cu un design hibrid, efecte digitale, detalii si accente sintetice pentru a crea incaltaminte calduroasa, dar totodata confortabila si in ton cu tendintele sezonului.

Douanuantenoiisifacaparitiain cromatica ECCO - Midnight BluesiGreen Gables, darnouacolectiepastreazasiculorileclasiceprecumnegru, cafeniu, visiniu, maro espresso siruginiu.
Materialeprecumpielea de vitelsicatifeauaaducun plus de farmecpantofilorsibotinelor, iartocurilegroasesivarfurilerotunjiteasiguraoricareitinute un look elegant.
 
ECCO Shanghai                  ECCO Shanghai                           
Marimi: 35-40  Marimi: 35-40
Culoare:midnight blueCuloare: imprimeughepard
Material:piele de vitelMaterial: piele de vitel
Pret: 499,90 leiPret: 499,90 lei

PantofiidecupatiECCO Shanghaitevor face satesimtisenzualasisigurapetine. Pieleaestecatifelata, designularmonios, iartocul de 75 mm imbracatin pielecreeaza o siluetaeleganta, care alungestepicioarelesisubtiazatalia. Teveisimticonfortabilin acestipantofichiardacaii veipurta de dimineatapanaseara, deoarecesuntflexibilisi au talpaaderenta. Cu blugisaurochie, oriceaialege, pantofii ECCO Shanghai voraduceun plus de senzualitate look-ului tau!

 
ECCO Sofia                                  ECCO Sofia
Marimi: 36-41Marimi: 36-41                                
Culoare:negruCuloare: green gables
Material:pielelacuitaMaterial: pielelacuita
Pret: 549,90 leiPret: 549,90 lei
Oricat de frumoasa ar fi tinuta ta, pantofii sunt cei care fac ca aparitia per total sa fie impecabila. Cu ECCO Sofia poti fi sigura ca vei face o impresie deosebita oriunde vei merge. Designul feminin si stralucirea pielii lacuite creeaza un pantof elegant, de o sensibilitate moderna, iar confortul este asigurat de tocul de 85 mm, foarte stabil, si de captuseala din piele. ECCO Sofia sunt pantofii ideali pentru aceasta toamna, atat la tinutele business, cat si la cele de ocazie.

 

ECCO Owando                                 ECCO Perth
Marimi: 35-42Marimi: 36-41
Culori:visiniu, negruCulori: negru, midnight blue
Material:pielelacuitaMaterial: pielede vitel, piele
Pret: 599,90 leiPret: 549,90 lei

Pentruiesirilein oras cu prietenelesiintalnirile cu iubitul tau itidorestisaarati bine, darsisatesimti cat maiin largul tau. Cu baleriniiECCO Owandoin picioare, fiecaremiscare a ta vadenotanaturaletesiincredere de sine. Lacuitisi cu undetaliustilisticdelicat, acestibalerinisuntperfectipentru un look femininsicochet.  
Iardacaiti place stilul modern, sofisticat, contemporan, baleriniiECCO Perthsuntpentrutine: confectionati din piele de vitel cu aspect deosebit, cu design exclusivist, toc de 10 mm sicaptuseala din piele, foarteconfortabilisiusor de asortat.

 
ECCO Odense                                   ECCO Sanford
Marimi:35-42                                      Marimi: 36-41                                
Culori:negru, midnight blueCuloare: moon rock, negru
Material:pieleMaterial: piele
Pret: 499,90 leiPret: 649,90 lei


Dacapreferistilul minimalist, sandaleleECCO Odensesuntextrem de comodesiitioferanumeroaseposibilitati de accesorizare, atat cu pantaloni, cat si cu rochiisaufuste. La fel de versatilisuntsipantofiiECCO Sanford, care pot fi purtatiatat la intalnirile de afaceri, cat si la sesiunile de shopping. Suntusor de incaltatsifoartecomozi, cu untoc de 20 mm si un design feminin minimalist, perfectipentrutinutele de toamna.
 
ECCO CS14
Marimi: 36-41
Culori:visiniu/ mov
Material:pielenubuc de camila
Pret: 499,90 lei

Pantofii sport au devenitun “must have” pentruoricegarderobafeminina, fiindfolositimainouin oricecombinatievestimentara, atat cu pantaloni, cat si cu fuste. ECCO CS14 se remarcaprinaspectul retro sicombinatiile de efectintrepieleanubuc de camilasi material textil.Talpaesteusoarasiflexibila, asigurandlibertate de miscaresirezistenta la uzura. Asadar, cu ECCO CS14 nu numaicateveisimtiminunat, dartevei face remarcataprinstilul tau indraznet!
Toamnaaceasta, descoperain nouacolectie ECCO modernismulsielegantaminimalista, specificastiluluiscandinav!  

Colectia ECCO toamna-iarna 2014estedisponibilain magazinele ECCO din Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Iasi, Timisoara si Brasov, precumsiin magazinul online www.ecco-shoes.ro.  


Peste 350 de milioane de perechi de pantofi ECCO au pasit pe Pamant incepand cu 1963, cand Karl Toosbuy a fondat compania in Danemarca. ECCO este unul dintre putinii producatori mari de incaltaminte din lume care detin si controleaza fiecare pas al procesului de productie - de la prelucrarea pieii la manufacturarea produselor finite, in fabricile sale proprii, pana la livrarea acestora in magazinele sale. Filozofia designului scandinav ECCO, „Pantoful trebuie sa se adapteze piciorului”, ghideazaintreaga companie. ECCO creeazaincaltaminte confortabila, functionala, eleganta, genti care nu se demodeaza, accesorii, curele, portmonee si produse pentru intretinerea incaltamintei. Inca de la infiintare, ECCO are sediul central in Danemarca si are peste 19.500 de persoane angajate din 50 de nationalitati din intreaga lume. Produsele ECCO pot fi gasite in cele 1.100 de magazine ECCO si in 14.000 de alte puncte de vanzare din 91 de tari.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod