Descopera noua colectie de jeans skinny EMMA de la SUPERJEANS OF SWEDEN!

Colecția de jeans skinny EMMA de la SuperJeans of Sweden este concepută în stilul pur scandinav. Buzunarele mici au detalii cu steagul suedez. Apoi croiala este una care sculptează frumos silueta feminină. Buzunarele din spate sunt mai mici și poziționate central, cu un singur scop, să flateze și să avantajeze și mai bine posteriorul, visul oricărei femei în căutarea jeansilor perfecți.

Pentru perioada de iarnă culorile închise cum sunt jeanșii skinny Emma Stormy Black sau Blue Black sunt cei pe care se mizează, deoarece se pot numi chiar “Little Black Jeans” pentru că aceștia sunt grozavi și la o ținută sport, cât și la o ținută business, elegantă.



Talia este mai înaltă, tocmai pentru a avantaja toate siluetele și pentru a merge grozav cu bluzele mai scurte. Ei vor fi cei care te vor scoate din impas întotdeauna. Denimul este unul de calitate ridicată și puțin mai gros pentru o rezistență mai mare.



Colecția este disponibilă acum, în magazinul SUPERJEANS de pe Calea Victoriei 25 (la Universitate, vizavi de Pizza Hut) și online pe www.SUPERJEANS.ro.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod