Descoperă bucuria de a dărui cadoul perfect de Crăciun!

Ştim în fiecare an că luna decembrie este luna cadourilor, cu toate acestea parcă suntem de fiecare dată luate prin surprindere când vine momentul să alegem cadourile de Crăciun pentru cei dragi. Ceva modern si practic pentru iubit, ceva elegant pentru mama, un cadou stilat pentru prietena ta cea mai bună... Si, desigur, o mică atenţie pentru ţine, ceva care să-ţi completeze impecabil ţinuta de Revelion, dar la care să poţi apela şi cu altă ocazie.
ECCO îţi vine în ajutor cu cele mai bune sugestii de cadouri de Crăciun, pantofi, genţi şi accesorii create de designeri scandinavi în renumitul stil minimalist ECCO şi adunate în colecţia exclusivă de cadouri ECCO Holiday. Şi, pentru că ECCO înseamnă calitate până în cel mai mic detaliu, cadourile de Crăciun pe care le vei cumpăra din magazinele ECCO vor fi frumos împachetate într-un ambalaj special, creat exclusiv pentru sărbătorile de iarnă de către designerul danez David Andersen, un nume aplaudat pe podiumurile internaţionale de modă pentru colecţiile sale couture şi ready-to-wear.

Colecţia ECCO Holiday vine cu o mulţime de modele de genţi şi clutch-uri în culorile sărbătorilor de iarnă - roşu, alb şi negru.
Elegant şi clasic, cluch-ul ECCO Derna are cureaua detaşabilă, astfel încât poţi să îl transformi oricând dintr-un accesoriu de zi într-unul de ocazie, iar interiorul bine compatimentat te va ajuta să îţi găseşti uşor cheile sau telefonul atunci când ai nevoie de ele.

Colecţia de cadouri de Crăciun ECCO Holiday este disponibilă în magazinele ECCO din Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Iaşi, Timişoara, Braşov, Târgu Mureş, Sibiu, precum şi în magazinul online www.ecco-shoes.ro.
 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod