Derigault - Primii pantofiori ai micutului

Fashion pentru orice varsta
Derigault - incaltaminte din piele pentru bebelusii si copii de pana la 1 an, urmarind cele mai noi trenduri de fashion care imbina nevoile picioruselor celor mici cu designuri unice pentru a pune micutii in centrul atentiei.

Incaltamintea este exclusiv lucrata de mana, asta inseamna grija si atentie speciala dedicata fiecarui produs in parte. Produsul este supravegheat si analizat individual in fiecare etapa de productie pentru a asigura un rezultat de o calitate superioara.

Produsele sunt create din piele naturala

Varietatea de piele, texturi si printuri este neegalata in oferta de incaltaminte de bebelusi de pe piata. Talpa este din piele intoarsa, antiaderenta, moale datorita stratului de material spongios si captuselii calduroase dar extrem de maleabila si flexibila pentru a nu impiedica miscarile naturale ale talpii si fara a restrictiona dezvoltarea piciorului. Botoseii sunt usori pentru ceea ce inseamna ca nu ingreuneaza muschii gleznei si a pastreaza confortul celui mic.

Sunt alegerea perfecta pentru un cadou original oferit cuplurilor care tocmai au anuntat ca vor avea un copil, care se pregatesc de botez, pentru cei care organizeaza un babyshower si pentru parintii noi care le ofera micutilor prima pereche de incaltaminte.
 
Pentru micutii care fac primii pasi in exterior, talpa din piele intoarsa primeste o insertie de cauciuc subtire care protejeaza de iregularitatile terenului de afara pastrand in acelasi timp o flexibilitate ridicata a talpii. Talpa micutului simte terenul ca si cand ar fi descult si astfel asigura o dezvoltare naturala a piciorului si a mersului.

Derigault – accesoriu fashion

Exista modele pentru fetite si modele pentru baietei, dar si nenumarate modele unisex, in combinatii de culori care satisfac orice stil vestimentar al micutului. De la balerinii multicolori “Disco Baby” si cizmultele cu snake print “Mushu”,  pana la pantofiorii negri rock “Mo” si sandalele fuchsia cu satin “Vega”.  “Custom Derigault” este un serviciu special care ofera clientului posibilitatea de a crea un model Derigault unicat pentru micutul lui.

Piciorusele bebelusilor nu au oase, ci cartilaje moi care pot fi deformate cu usurinta daca pantofiorii sunt nepotriviti.
Un picior are 26 de oase, 19 muschi si peste 100 de ligamente, care abia spre varsta de 18 ani se vor intari pentru a lua forma piciorului adult. Inainte de a incepe sa mearga, bebelusii au nevoie de protectie si sustinere, si in acest stadiu de dezvoltare, au nevoi diferite. Studiile arata ca mersul cu o incaltaminte flexibila si moale ajuta la formarea corecta a piciorului si a musculaturii, permitand degetelor sa isi exerseze scopul natural de agatare iar picioarelor sa capata forta si coordonare. Pentru sanatatea copilului tau este foarte important sa alegi incaltaminte de cea mai buna calitate, iar in acest sens s-au nascut pantofiorii Derigault.

Realizati manual din piele naturala cu texturi si print-uri diferite, incaltamintea Derigault pentru bebelusi si copii pana la un an urmareste cele mai noi trend-uri in materie de moda pentru copii, dar totodata acorda o atentie deosebita fiecarui produs in parte.
Fiecare produs este supraveghat si analizat in dfiecare etapa de realizare pentru a obtine o calitate superioara. Talpa este din piele intoarsa, moale si antiaderenta, este maleabila si flexibila pentru a permite miscari naturale si fara a restrictiona dezvoltarea piciorului. Interiorul este captusit cu piele sau cu blanita moale. Botoseii sunt usori ceea ce inseamna ca nu ingreuneaza muschii gleznei si pastreaza confortul.

Pentru micutii care fac primii pasi exterior, talpa din piele intoarsa primeste o insertie de cauciuc subtire care protejeaza picioarele de iregularitatile terenului, pastrand in acelsi timp o flexibilitate ridicata a talpii. Talpa micutului simte terenul ca si  cand ar fi descult si astfel asigura o dezvoltare naturala a piciorului si a mersului. 

Pantofii Derigault, disponibili pe www.derigault.ro sunt alegerea perfecta pentru un cadou original oferit celor care asteapta un copil, celor care organizeaza un baby shower si pentru parintii care le ofera micutilor prima pereche de incaltaminte.
Exista modele pentru fetite si pentru baietei, dar si numeroase modele unisex in combinatii de culori inedite: de la balerinii multicolori Disco Baby si cizmulitele cu snake print Mushu, pana la pantofiorii negri rock Mo si sandalele fucsia cu satin, Vega.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod