Debenhams, la moda in sezonul primavara-vara 2008

Iti place sa ai un look neconventional, adori culorile indraznete si, in acelasi timp, preferi atingerea delicata a hainelor pe care le porti.

Iti place sa ai un look neconventional, adori culorile indraznete si, in acelasi timp, preferi atingerea delicata a hainelor pe care le porti. Propunerile pret-a-porter ale creatorilor care formeaza portofoliul celor de la Debenhams par a ti se potrivi.

Colectia pentru sezonul primavara-vara 2008 le propune reprezentantelor sexului frumos cinci stiluri care sa puna in evidenta femeia moderna.


Tribal Luxe

Unde te poarta imaginatia cand citesti "Tribal Luxe"? Te vezi intr-un safari, in salbaticia naturii. Pentru o asemenea destinatie, potrivite sunt fustele pline, jachetele cambrate si curelele care se imbina intr-o paleta de culori neutre si printuri chic complementare, cu rolul de a evidentia talia.

'70s Jetset

Nici creatorii acestei case nu puteau face abstractie de propunerile perfect valabile la nivel mondial. Revigorarea trendu-rilor este una dintre directiile pe care se merge anul acesta. Asa a luat nastere stilul "70's Jetset", care respecta intru totul aceasta idee.

Walton's Girl

Te-ai gandit vreodata ca vestimentatia de seara pe care nu demult o tineai in dulap si te gandeai ca nu o sa ai cand sa o porti iti poate crea imaginea perfecta de zi? Incearca nuante calde, cum ar fi orange-ul, fuchsia si nuante de galben. Alaturi de toate acestea, isi mai fac loc denimul prespalat, printurile florale si blazerele masculine.

Romantic

Nimic nu poate fi mai romantic decat o vestimentatie care are aplicatii de dantela. Aceasta probabil ca a fost si ideea celor de la Debenhams atunci cand au pornit in elaborarea unei linii romantice. Chiar si aici poti intalni materialele prespalate, dar si materiale care variaza intr-o paleta neutra de culori, cu inflexiuni metalice.

The Beat

Iti place muzica rock, adori vestimentatia idolilor tai, reprezentanti ai acestui gen de muzica? Colectia de fata iti pune la dispozitie o linie in care se regasesc elemente specifice. Nonculoarea care predomina este negrul, dar nu lipsesc nici mici accente de roz, care sparg monotonia. Toate hainele din aceasta linie imbina cu succes stilul anilor '50 si '70.

In ceea ce-i priveste pe reprezentantii sexului tare, creatorii Casei Debenhams le fac o serie de propuneri din care sa aleaga ceea ce li se potriveste.

Riviera Urbana

Aceasta linie combina tendintele anilor '50 cu tinutele city-smart. Culorile alese sunt: alb, negru, nuante puternice de gri, cu accente de orange si verde.

Chic Festival

Aceasta linie este caracterizata de camasile din bumbac in culori reci si neutre, accesorizare cu esarfe subtiri si bijuterii discrete.

Rock Pop

Vestimentatia acestei linii propune o combinatie a culturii punk, cu hip-hop si rock. Culorile sunt puternice si indraznete, iar un bun exemplu in acest sens sunt jeansii rosii combinati cu jachete galbene cu printuri grafice care creeaza o imagine individuala nonconformista.

Odata satisfacute nevoile tale si ale partenerului tau, trebuie sa ai in vedere si vestimentatia celui de-al treilea membru al familiei, copilul.

Pentru acestia, Debenhams propune tricotajele, cargo, broderiile, printurile florale. Conceptul dezvoltat pentru colectiile Debenhams pentru copii este crearea unor piese casual de rezistenta, care pot fi purtate cu orice ocazie. J by Jasper Conran, Rocha. Little Rocha, Star by Julien Macdonald sau Butterfly by Matthew Williamson combina culori puternice, pentru ca cei mici sa se rasfete in aceasta primavara.

Asa cum ai putut observa, Debenhams merge in sezonul ce urmeaza pe idei nonconformiste, indraznete, nu uita de culorile tari sau de printurile grafice.

 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • mali pe 25 Iul 2008, 01:13
    debenhams

    nu se poate comanda ceva si online ?pt cei care nu stau in Bucuresti:)va multumesc

    0
    0

  • lola pe 28 Iun 2008, 11:38
    debenhams

    se afla in sectoru 3, mall vitan etaj 2

    0
    0

  • Oana pe 19 Mai 2008, 08:55
    debenhams

    v-as ruga sa-mi spune-ti unde se afla in bucuresti magazinul Debenhams. va multumesc

    0
    0

  • Dolores pe 14 Apr 2008, 20:06
    Moda fete

    As dori sa primesc pe messenger sau pe email..Poze cu Moda Copii Fete 12 ani 2008-primavara-vara....va rog foarte frumos sa primesc acele imagini..

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod