Debenhams, haine pentru barbati cu atitudine

In aceasta toamna/iarna imbracamintea pentru barbati se axeaza pe 5 linii, fiecare exprimand o atitudine unica masculina.

In aceasta toamna/iarna imbracamintea pentru barbati se axeaza pe 5 linii, fiecare exprimand o atitudine unica masculina. Traditionalist sau contemporan, neglijent sau sofisticat, liniile propuse de Debenhams pentru acest sezon te provoaca sa iei atitudine si sa alegi stilul care te reprezinta si te face inconfundabil.

Future Urban propune o colectie care capteaza stilul inconfundabil italian-chic si il imbina cu elemente retro sau moderne. Nuantele de gri, negrul si albul domina tinutele acestei colectii, in timp ce accentele de caramel si indiggo intens realizeaza efecte luminoase futuriste.

Accesoriile care nu trebuie sa lipseasca tinutelor sunt gentile de voiaj sau de umar, confectionate din piele sau panza de naylon.

Future Urban 2 propune cel mai tineresc look, cu nuante de indiggo si rosu electric. Tricourile cu imprimeuri grafice, topurile, pantalonii formali combinati cu materiale retro precum naylonul, esarfele mari crosetate si ghetele negre sunt elementele must have din aceasta colectie.

Lini New Teddy marcheaza reintoarcerea in tendinte a stilului eroului din clasa muncitoare.
Caracteristice acestei colectii sunt imbracamintea crosetata, costumele cambrate cu marginile gulerului subtiri si palariile delicate. Principalele culori sunt gri, negru si alb, la care se adauga violet si caramel pentru un efect coloristic puternic. Gentile retro din piele lacuita, inspirate din anii ’50, sunt accesoriile de baza pentru un look proaspat si contemporan.

Heritage propune o abordare mai traditionala a costumului din trei piese. Costumele sunt combinate cu esarfe mari din matase care ofera colectiei un aer excentric si modern.
Haina marinareasca British Millerain este "ingredientul minune" pentru stilul unui gentleman veritabil al sec 21.

Nirvana este o linie inspirata de stilul anilor '90, in care este creata o alura de nepasare studiata, un look natural, ca intr-un festival de iarna.

Camasile in carouri si jeans-ii sunt piesele cheie. Culorile esentiale ale acestei linii sunt alb, gri si verde cu accente de portocaliu si culoarea vinului.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod