Cum sa te imbraci la scoala pentru un stil british-cool?

Moda nu are varsta, iar copiii din ziua de azi ne dovedesc ca poti avea o inclinatie catre fashion, inca de la cele mai fragede varste, daca stilul este ceva natural, o atitudine si o extensie fireasca a propriei personalitati.
Pentru acesti copii, casa de moda britanica Burberry a dezvaluit la inceputul lunii septembrie selectia de produse “get back to school” care reprezinta o reinterpretare fun&chic a clasicului stil britanic.

Jachete din lana scotiana, cape, polo-uri din bumbac cu emblematicul cavaler, rochite, camasi, jachete de toamna, sneakers si ghiozdane cu check-ul britanic, cizme din cauciuc, esarfe din casmir si numeroase alte accesorii (disponibile in flagship store-ul din strada Luterana nr. 4) ii pot asigura copilului tau o imagine eleganta pentru scoala si alte activitati, fara a face rabat de la functionalitate si confort.
 

In plus, ai avantajul de a creea acele look-uri mini-me, pe care toti parintii, preocupati de moda si de stilul unitar al familiei, si-l doresc. Un exemplu in acest sens poate fi familia Beckham, ale caror aparitii sunt chic si inspirationale.    
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod