Cum sa devii o diva urbana? Poarta haine sporty-chic cu elemente tribale!

Jungla-urbana este sursa de inspiratie a designerului Roberto Cavalli pentru pre-colectia young a liniei Just Cavalli, propusa pentru primavara lui 2015. Inspirata din imprejurimile unui oras imaginar, unde peisaje futuriste sunt mixate cu o ambianta tribala, pre-colectia  (disponibila in magazinul Sport/Couture aflat la primul etaj al Baneasa Shopping City) pune accent pe jocul intre culori si detalii etnice.
Aceasta a fost creata pentru femei dinamice care se misca cu abilitate prin oras. Printurile tribale, culorile vii si accentele glam au un aer contemporan, iar elementele din fauna si flora, realizate tridimensional isi propun sa declanseze emotii si o stare de reverie.

Imprimeurile florale si cu fluturi  au fost transformate in adevarate picturi si grafisme in nuante de albastru electric, violet si galben neon. Jeans si pantaloni mulati cu croieli senzuale, fuste scurte si rochii mini ce pun in valoare silueta sunt imbogatiti cu detalii transparente sau din dantela cu scopul de a pune in valoare formele feminine.
In contrast, pantalonii fluizi, salopetele si tinutele sport  se adreseaza unei femei moderne care se misca prin oras ca o felina. Tricotajele se remarca  prin imprimeurile abstracte, animal-print, geometrii si transparente, iar tricourile sunt puse in valoare de o “explozie” de flori si frunze tropicale.

Aceleasi elemente se regasesc si in accesoriile din pre-colectia Just Cavalli, precum sneakersii sau pantofii cu toc ce prezinta elemente inspirate din fauna si flora care reprezinta elemente esentiale ale garderobei de primavara-vara! Designul hainelor este inspirat din universul sport, acestea fiind realizate din materiale tehnice, precum nylon-ul taiat cu laser, neoprenul si alte fibre cu proprietati termale care sunt combinate cu cele clasice si naturale, precum lana, matasea si poplinul.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod