www.tarafashion.ro" /> www.tarafashion.ro" />

Culoare, stralucire,
preturi speciale
la www.tarafashion.ro

In acest sezon, Tara Fashion vine in intampinarea dorintelor feminine printr-o varietate de rochite, fustite, bluzite si pantaloni si accesorii care se potrivesc tinutei.

Marturisim sau nu, toate ne dorim sa fim unice, sa ne distingem prin acel "ceva" inca de la o prima privire. Ne dorim la inceputul primaverii, mai mult ca nicioadata, sa fim fermecatoare, feminine, atractive si pline de personalitate. Ne dorim o tinuta vestimentara care sa fie la moda si sa ne reprezinte in acelasi timp.

In acest sezon, Tara Fashion vine in intampinarea dorintelor feminine printr-o varietate de rochite, fustite, bluzite, pantaloni si accesorii care se potrivesc tinutei. Noile modele confirma intr-un stil original care sunt trendurile pe care le urmeaza moda in sezonul de primavara-vara 2008.

Imprimeurile propuse sunt care de care mai atragatoare, indiferent ca sunt florale sau geometrice, feminine sau usor masculine. Materialele sunt fie fluide si vorbesc in limbajul feminitatii, fie sunt mai "dure" si aduc o nota de masculinitate.

Culorile sunt si ele in ton cu frumusetea si caldura primaverii, in noile colectii Tara Fashion predominand culorile pastelate sau, din contra, cele mai tonice. In 2008, Tara Fashion propune trei stiluri universal valabile: stilul anilor '80, stilul office si look-ul romantic.

Ce e nou la Tara Fashion? O colectie unica, adica doar o serie pe model, si, in acest fel, te asiguri ca vei fi unicat si nu vei mai gasi alte zeci de persoane cu acelasi model pe strada. Cauta dupa cuvintele "Colectie unica" pe pagina de home si iti vor aparea toate modelele din aceasta colectie.

Tot dupa cuvintele "Pret special" cauta si vei gasi toate produsele care au un pret special.

De asemenea, blogul nostru este online si te asteapta sa-ti spui parerea si, in acest fel, vom sti exact ce-ti doresti.

Magazinul nostru fizic te asteapta cu o parte dintre modelele noastre in B-dul Iuliu Maniu nr.

7 (in incinta Apaca), intre orele 9-17, si sambata, intre orele 10-18.

Am umplut paginile cu foarte multe modele de rochii, fuste, pantaloni, sacouri etc., tocmai pentru ca tu sa te simti cat mai speciala in hainele noastre.

Traditia spune ca de Paste trebuie sa porti o haina noua, ca sa ai noroc, si credem ca noi, www.tarafashion.ro, suntem solutia perfecta in acest caz. Dar vorbele cateodata sunt de prisos, asa ca va invitam sa vizitati site-ul nostru si sa intrati in lumea magica a modei pe www.tarafashion.ro.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod