Crăciun 2014: Rochii sofisticate pentru femei de calitate. 12 imagini exclusive

Piesele vestimentare elegante, multă dantelă şi accentele ultrafeminine se armonizează perfect pentru o apariţie stilată. Alege ţinuta perfectă pentru Sărbători!
Colecția creată special pentru Sărbători de designerii brandului românesc Pretty Girl, www.pretty-girl.ro, epatează prin piese sofisticate înnobilate cu detalii elaborate și accente ultrafeminine care se armonizează perfect pentru o apariție stylish.

Pretty Girl lansează pentru sezonul festiv în curs un concept creativ fastuos cu linii rafinate menite să elogieze silueta feminină, indiferent de stilul personal și vârstă.

Rochiile din dantelă roșie, fie că sunt cu volane fine suprapuse, decupate, asimetrice sau cu mânecile clopot, sunt considerate piesele evergreen ale brandului, având un caracter versatil pronunțat.
În plus sunt modelele ideale pentru garderoba de Crăciun prin designul mediteranean actual și nuanța efervescentă.

Capa maxi albă cu broderie aplicată manual este o altă piesă statement a colecției. Un model extravagant care are rolul de a face wow orice ținută și de a evidenția un styling eclectic. O poți purta fie cu pantaloni albi largi din stofă fină și o bustieră sur ton, fie cu o rochie impecabilă cu siluetă ” I”.

Iar capa neagră scurtă cu aplicațiile minuțioase din dantelă aurie are calitatea unui produs royal, rivalizând cu o piesă haute couture.
Pentru maxim de impact, mixeaz-o cu piese cu croi simplu cu linie minimalistă.

Catifeaua este un alt material prețios pus în evidență de rochii cu design clasic. Toate inserțiile din voal elastic nude și aplicațiile fabuloase din pietre, mărgele și paiete discrete asigură un aer luxury produsului.
Efectul de opac- transparent al rochiilor cu siluetă retro cu croială ” A”, crează un joc ludic geometric atipic sinonim cu un registu ultramodern.

Fustele creion din dantelă spartă și lurex elastic auriu intră în zona chic -ladylike atunci cand se armonizează cu topurile “cropp” , iar cand se alătură unor bolerouri din dantelă fină și unor bijuterii statement toată compoziția stilistică devine nobilă.


Dacă esti adepta unui stil androgin sau adori salopetele feminine, atunci Pretty Girl îți propune un deux pieces masculin stylish, accesorizat cu un papion din catifea dandy-like. Iar pentru o apariție îndrăzneață poți opta pentru salopeta evazată din lurex crem cu decolteu adînc în formă de” V”.

Daca îți doreşti un outfit personalizat viziează showroom-ul Pretty Girl de pe str. Dr. Leonida Varnali, nr. 13, sau intră pe site-ul www.pretty-girl.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod