COLECŢIA TOMMY HILFIGER TAILORED PRIMĂVARĂ/VARĂ 2016

Colecția Tommy Hilfiger Tailored Primăvară/Vară 2016 este inspirată de o vacanță sofisticată în insule, în perioada anilor 1950 – când ideea unei călătorii stilate era la fel de importantă ca destinația în sine. Indiferent daca faci o plimbare cu yachtul prin Hawaii sau participi la o degustare de vin în Cape Cod, stilul colecției este unul decadent și foarte elegant dar cu un aer relaxat. De la accentele clasice marinărești până la croielile moderne, detaliile iconice Tommy Hilfiger dau fiecărei ținute un aspect îngrijit și rafinat.
Călătoria începe în Honolulu, unde costumele de business clasice sunt reinterpretate într-o manieră proaspătă pentru o garderobă de vară. Bumbac ușor, pânze tropicale și lâna cu mohair, ideale pentru zilele calde, și costume croite cu îmbinări de bumbac și lână pentru o purtare ușoară. Modele vesele și pline de viață inspirate de arhitectura din Honolulu în care se regăsesc imprimeuri geometrice,  jacquard și dungi verticale marinărești în stil Breton, timp în care textura joacă un rol important prin micro-modele. Pentru o estetică cât mai relaxată, costumele cu umeri soft deconstruiți și sacourile sunt elementele de bază, în timp ce noile cămăși slim-fit sunt prevăzute cu punctulețe, imprimeuri și modele.
Ținutele pentru exterior include pardesiuri ușoare din nailon, pardesiuri cu model reversibile și modele de aviator.

În colaborare cu Rafael Nadal, ambasadorul global al brand-ului Tommy Hilfiger Tailored, TH Flex prezintă în exclusivitate costumele Rafael Nadal Edition. Aceste patru piese ediție limitată sunt croite utilizând Marzotto COOL LIFE, o linie de materiale foarte performante care combină un look sofisticat cu o tehnologie prietenoasă cu mediul înconjurător și cu finisaje naturale. Rezultatul creat este de o elasticitate ridicată ce sporește gradul de confort, păstrându-și însă fermitatea la atingere. Costumele din ediția  Rafael Nadal au calități ridicate de impermeabilitate și prevenire a petelor, în timp ce materialul inovativ anti deformare menține un aspect îngrijit și fără șifonare, chiar și după ore lungi de purtare.
Un finisaj antibacterian ajută la o aerisire naturală lânii fine, menținând temperatura corpului prin absorbția umiditați.

În Martha’s Vineyard, piesa principală este într-un stil casual mereu gata de vacanță; ținutele elegante sunt acum gândite pentru relaxare și comfort, ci nu pentru întâlniri de afaceri. Materialele prespălate și vopsite se regăsesc evident în sacouri și cămăși, în timp ce compozițiile se îndepărtează de lâna groasă  înspre amestecuri de bumbac și in, materiale ușoare din pânză, precum seersuckers și hopsacks. O paletă pregătită pentru vară în nuanțe neutre cu accente de galben, corai și turquaz. Costumul ușor de bumbac este fabricat din bumbac satinat și batist, iar jachetele sunt în diferite stiluri de la reversibil, întreg și foarte ușor datorită nailonului.
Imprimeurile variază de la modele mari geometrice, florale ce aduc o neașteptată interpretare, până la influențele marinărești ce se regăsesc în simbolurile cusute pe piept, dungi orizontale și nasturi inscripționați. Alte elemente importante ale colecției sunt denimurile indigo prespălate, accentele de piele întoarsă și jerseuri texturate ce se regăsesc în sacouri și cămăși.

Honolulu
Key Details: Geometric patterns, lightweight fabrics, summer suiting, mac jackets, new slim fit shirts, deconstructed soft shoulder suits.
Color Palette: Optic white, soft white, taupe, light beige, sand, cool silver, pale grey, deep red, claret, rio red, tomato, navy, French blue, cobalt, estate blue, sky blue, classic indigo, deep indigo.

Martha’s Vineyard
Key Details: Neutral colors, nautical story, cotton and linen, washed story, garment dyed, jersey, cotton suits, indigo denim, bonded outerwear.
Color Palette: Sea green, smoke pine, north sea, mediterranea, taupe, soft white, oatmeal, hessian, sand, classic navy, sapphire, Brittany blue, harbor blue, ether, silver blue, Riviera, dusty blue, federal blue, celestial blue, mustard, harvest gold, golden spice, coral, rococo red, baroque rose.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod