COLECTIA RAY-BAN TOAMNA/IARNA 2015-2016

Noua colectie Ray-Ban Toamna/Iarna 2015-2016 imbina sarmul vintage si spiritul contemporan intr-o selectie de produse din care nu lipsesc modelele iconice - Aviator, Wayfarer si Clubmaster – de data aceasta intr-o varietate de culori si de materiale.
Inca de la lansarea sa in 1937, Ray-Ban a fost un simbol pentru aventura, functionalitate si design. De la prima pereche de ochelari Ray-Ban Aviator creata pentru pilotii din Fortele Aeriene Americane, la modelul Wayfarer si modelul clasic Clubmaster, istoria brandului este marcata de modele iconice

Colectia Ray-Ban Toamna/Iarna 2015-2016 se intoarce la origini si lanseaza modelele iconice in formule noi.
 

RB2140
Clasicul model Wayfarer este lansat acum in varianta Distressed – un model cu aparente imperfectiuni care nu fac altceva decat sa il transforme in modelul perfect.


RB3025
Ca un omagiu adus modelului original, noul Ray-Ban Aviator in varianta Distressed este realizat dintr-un metal aparent ruginit pentru a aminti de istoria modelului.  

RB3016
Legendarul model Ray-Ban Clubmaster are acum parte de o schimbare de look si beneficiaza de o rama din acetat cu irizatii si brate negre.

RB3016M
Pentru prima data, iconicul model Ray-Ban Clubmaster a fost realizat din lemn, dublat de un strat de cauciuc pentru a asigura confort maxim, flexibilitate si rezistenta. Modelul este disponibil in trei variante: lemn de cires, artar sau nuc.


RB4224
Colectia Light Ray (cu rame ultra usoare si brate din titan, fara suruburi) se imbogateste acum cu modelul Round, transformandu-i pe acestia intr-o varianta aproape hi-tech. Modelul este disponibil intr-o varietate de culori mate.

RB2180
Clasicul model Ray-Ban Round este acum modernizat prin ramele  din acetat. Noul model este disponibil in varinatele: clasic negru, Havana, albastru, verde si gri.

RB2447
Noua varianta Ray-Ban Round este un echilibru perfect intre ramele din acetat si bratele din metal.
Noul model este disponibil in variante mate de gri, auriu si negru.

RX7046
Modelul Erika este acum disponibil si in varianta de rame pentru ochelarii de vedere, cu brate din nailon si o sectiune frontala din cauciuc.

RX2180V
Cu acelasi design si aceleasi beneficii, ramele pentru lentile optice sunt perfecte pentru iubitorii modelului Ray-Ban Round.

RX2447V
Noile rame optice Ray-Ban Round depasesc toate limitele: bratele subtiri din titan, ramele extrem de usoare din acetat dau personalitate oricui.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod