Colecția pentru copii Tommy Hilfiger - sezonul PRIMĂVARĂ/VARĂ 2016

Colecția pentru copii Tommy Hilfiger pentru sezonul PRIMĂVARĂ/VARĂ 2016, The Good Life, este inspirată de o vacanță aventuroasă din insulă în insulă, de la malurile încadrate de palmieri din Hawaii până la vremea de vis din Cuba. Ținuta reprezentativă a colecției este jucăușă, originală și veselă prin culorile pline de viață, materiale texturate și detalii exotice. Sezonul de primăvară/vară este o sărbătoare a unei vacanțe eterne în insule.
Aventura începe în Honolulu, unde tropicele întâlnesc orașul iar influențele exotice sunt reinterpretate într-un stil modern și urban. Paleta de culori a brand-ului – roșu, alb și albastru abundă în colecție, cu tonuri de turquaz, roșu tomată și galben orbitor pentru a induce o doză în plus de energie.

Pentru băieți, ținutele sunt sportive, simple și minimaliste, stilului clasic adăugându-i-se detalii tehnice și noi croieli. Aplicațiile și inserțiile la fel ca neoprenul se regăsec în colecție, iar colanții din chambray, costumul sport cu croșeturi și pantalonii din bumbac întregesc o garderobă relaxată și potrivită pentru o vacanță la plajă. Jachetele abundă de influențe ale modei din Universități, iar pentru micii navigatori ținutele sunt întregite de dungile marinărești. Imprimeurile variază de la cuvinte și litere mari până la dungi structurate, flori tropicale, steaguri și figuri geometrice inspirate din arhitectura regăsită în Honolulu.

Colecția pentru fete are o notă sportivă, păstrându-și însă feminitatea.
Blocuri de culori aprinse sunt accentuate cu broderie fină în stil englezesc, piese croșetate și drapate, dantelă și detalii din plasă, în timp ce sentimentul unei vacanțe pe insulă este indus de imprimeuri supradimensionate cu tema tropicală. “Sports deluxe” este linia de referință pentru îmbinarea dintre materialele tehnologizate, rochii simple dungate, aplicațiile îndrăznețe minimaliste și imprimeuri lingvistice. Colanți ușori din denim, jachete din  jacquard și neopren sunt elemente moderne, în timp ce influențele marine sunt date de dungi structurate și rochii sofisticate in stilul uniformelor de marină. Bumbacul este folosit pentru confort și aerisire la gama de jachete. Fustele petrecute din pique sunt inspirate de uniforma jucătoarelor de tenis, iar pentru o notă feminină sunt aplicate paiete și sclipici. Must-have-ul colecției este reprezentat de fusta cu imprimeu tropical realizată din neopren.

A doua gamă a colecției este inspirată de romantismul cinematografic si de eleganța apusă a Havanaei.
Strălucirea vechii eleganțe alături de influențele vintage se regăsec în modele cu carouri, culorile decolorate și imprimeurile pe materiale ușoare.

Pentru băieți, ținuta reprezentativă emană o estetică complet americană, prin carouri redesenate, dungi sport și materiale ușoare de vară. Materialele sunt texturate cu bumbac, in și jerseu, jerseuri indigo, jerseu și fire de lână, bumbac creponat, jerseu degradat și in vopsit. Imprimeuri cu fotografii se regăsec pe jachetele sportive, în timp ce albastrul abundă în piesele decolorate cu tonuri marine și accente de culoarea coacăzelor. Pantalonii pentru plajă sunt un must-have avănd imprimeuri grafice si fotografice, iar iconicului tricou polo Hilfiger abundă de imprimeuri tropicale, dungi indigo și modele vopsite.

Pentru fete, colecția sărbătorește siluetele anilor ’50 prin topuri croșetate fără mâneci, rochii de vară, salopete și pânze vărgate.
Albastru autentic este folosit în denim la fel ca dungile indigo, în timp ce texturile naturale primează, alături de broderia dantelată, materialele creponate, bumbacul ușor și pânza vargată. Imprimeurile cuprind palmieri, broderie și accente aurii stralucitoare.

Key Details:

Honolulu – Boys
Key Details: Sporty influence, urban sailor, new modern basics, neoprene, color blocking, varsity jackets, oversized typography, athletic details, printed cotton slub, naval stripes.
Color Palette: Black iris, classic white, tomato red, palace blue, yellow cream, blue bonnet, blazing yellow, light grey heather.

Honolulu – Girls

Key Details: Naval inspired, sporty feminine, boxed type, bonded tech, sports deluxe, tropical flower prints, jacquard bomber, broderie anglaise, mesh details, drapey knits.
Color Palette: Black iris, classic white, tomato red, blue bonnet, yellow cream, palace blue.

Havana – Boys
Key Details: new madras checks, natural textures, palm tree prints seersucker, slub cotton, cotton linen jersey, garment-dyed linen, indigo jersey stripes, chambray stripes.
Color Palette: True navy, blue bonnet, Covington blue, ocean wave, Baltic, cranberry, classic white, safari.

Havana – Girls
Key Details: Gingham, ‘50s silhouettes, seersucker, slub cotton, all-over embroidered palm prints, indigo stripes, lightweight denim, structured blues.
Color Palette: True navy, blue bonnet, heather, moonlight jade, blush, rapture rose, classic white, oyster grey, black iris, lotus, ocean wave.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod