Colecția pentru bărbați Tommy Hilfiger pentru sezonul Toamnă/Iarnă 2016

Colecția pentru bărbați Tommy Hilfiger pentru sezonul Toamnă/Iarnă 2016, Welcome to America, ridică ancora pentru a porni într-o călătorie transatlantică în New York-ul anilor 1920. Piesele tradiționale atemporale și favoritele vintage sunt reimaginate printr-o viziune proaspătă, optimistă care este în același timp sofisticată, relaxată și rafinată.
Pornind de la referințele dure ale uniformelor utilitare până la influentele nautice și militare, cultura lumii vechi se întâlnește cu încrederea lumii noi; așteaptă-te să găsești o nouă interpretare asupra clasicului, în timp ce visăm la American Dream.

“Colecția noastră pentru sezonul de Toamnă’16 sărbătorește un stil luxury lejer, realizat manual”,
a declarat Tommy Hilfiger. “Look-ul reprezentativ al colecției combină croieli impecabile cu o mulțime de straturi și detalii foarte elegante; este simplu și distins.”

Acostarea 1: La Docuri


Detaliile Principale: Influențe nautice; Nuanțe de indigo; Croieli clasice cu materiale noi; Materiale tradiționale în croieli noi.
Materiale: Amestecuri de lână și lână procesată prin fierbere; Tricotaje ample și jachete din bumbac. Imprimeuri, Modele, Finisaje & detalii dure: Legături simple și moderne;
Tivuri texturate în dungi. Stiluri Principale: Pulovere inspirate de ținuta pescarilor; Pulovere din bumbac vopsit albastru; Pantaloni tip Jogger; Modele noi de jachete peacoats; Pulovere ample și groase – recomandate pe post de jachetă când vremea se încălzește. Paleta de Culori: Nuante de Indigo – Bleumarin, albastru miez de noapte, indigo vintage, conac englezesc, nuanțe de griuri; Galbenuri în tonuri pământii – chimion, săgeată de lemn, maro Sudan

Acostarea 2: Antreprenori

Detaliile Principale:
Influențe utilitare – decorațiuni cu epoleți pe umerii jachetelor și ale puloverelor;
Funcționalitate – detalii cauciucate și cusături cu banda aplicată; Liniile robuste militare sunt reinterpretate într-o manieră simplă; Accente olive.
Materiale: Jerseu – în blazere și cămăși; Combinații de materiale – texturi și proporții noi; Tricotaje ample; Piese din lână prelucrată prin fierbere, care poartă iconica dungă Tommy; Detalii din lână Shearling – se regăsesc la gulere.
Imprimeuri, Modele, Finisaje & detalii dure: Finisaje și detalii cauciucate; Tivuri și cusături cu bandă aplicată; Buzunare supradimensionate.  Stiluri Principale: Ținute groase de exterior cu cusături ascunse și închidere la nivelul gulerului; Jachete inspirate din uniformele aviatorilor; Pantaloni tip jogger din material țesut prin împletire; Cardigan din fir împletit; Un nou model de jachetă pilot dintr-un material satinat.
Paleta de Culori: Culorile clasice All-American – măr roșu, alb clasic, bleumarin, bleu ciel, albastru pal; Accente olive – frunză de viță de vie, rosin; Nuanțe de pământ – mesteacăn, lapte bătut, zer de lapte, albastru rupere de nori, excalibur – albastru, gri metalizat.

Acostarea 3: Timp Liber


Detaliile Principale: Noul Lux; Tricotaje sofisticate; Stilul sportiv se îmbină cu eleganța croită pe comandă. Materiale: Haine tricotate de lână, necăptușite; Materiale cu dublă față – la hainele din sibir
Flaneuri ușoare. Imprimeuri, Modele, Finisaje & detalii dure: Carouri și tartan cadrilat – carouri glen, carouri prince of Wales. Stiluri Principale: Haină de aviator asortată cu pantaloni cadrilați din lână; Pulovere cu gulere aplicate sau gulere rulate; Croieli scurte de jachete tip bomber; Veste matlasate cu guler din lână shearling; Jachetă bomber din lână cu manșete striate.  Paleta de Culori:
Bej-uri neutre – lapte bătut, zer de lapte, ochi de tigru, castană, potârniche, mesteacăn; Griuri – cărbune, ceață argintie, griuri inspirate din nuanțele norilor.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod