Colecţia Nissa pentru sezonul rece: eleganţă clasică şi simplitate studiată

Sofisticată şi rafinată, colecţia Nissa pentru toamnă-iarnă 2014/2015 oscilează între eleganţa clasică, referinţele retro şi simplitatea studiată. De la siluetele delicate la influenţele masculine şi croielile relaxate, ţinutele afişează o doză perfectă de feminitate contemporană.
Din peisajul cromatic al colecţiei nu lipsesc tuşele vibrante de roşu, tonurile preţioase de burgundy sau verde smarald şi accentele metalice, dar nici asocierile monocromatice sau nuanţele prăfuite de nude sau gri.
 
Imprimeurile florale adaugă un plus de romantism contemporan pieselor suple, carourile şi dungile se alătură siluetelor retro iar motivele artsy definesc apariţii inedite.
 
Texturile de o eleganţă tactilă - catifea, brocart, dantelă stau alături de inserţii din piele, mătase vaporoasă, jerse comfortabil sau stofe de o eleganţă strictă.
 
Linia vedetă a colecţiei cuprinde fuste, pantaloni, mantouri şi blazere cu inserţii din piele naturală, croieli actuale şi alură urbană.
Şi cum în noul sezon domină simplitatea, noile piese promit un plus de eleganţă edgy prin reverele minimaliste, mânecile contrastante şi buzunarele aplicate, toate din piele de cea mai bună calitate. În plus, outfit-urile propuse se descompun în piese versatile, ce pot deveni cu uşurinţă repere cheie ale garderobei tale.
 
Printre piesele cheie ale colecţiei regăsim mantoul retro, blazerul cu detalii din piele, deux piece-ul cu accente romantice, smoking-ul din catifea, the little red dress, fusta din brocart şi pantalonii din piele. 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod