Colecția încălțăminte și accesorii Tommy Hilfiger Sezonul Toamnă/Iarnă 2016

Colecția încălțăminte și accesorii Tommy Hilfiger Sezonul Toamnă/Iarnă 2016, Welcome to America, ridică ancora pentru a porni într-o călătorie transatlantică la New York City în anul 1920. Piesele tradiționale atemporale și favoritele vintage sunt reimaginate printr-o viziune proaspătă, autentică și veselă.

Pornind de la referințele dure ale uniformelor utilitare până la influentele nautice, vei descoperi o nouă reinterpretare stilistică a pieselor iconice esențiale.    

BĂRBAŢI

Detalii principale ale liniei de încălțăminte

Ghete: Tălpi masive casual având partea superioară elegantă; Pielea reliefată aduce un aer vintage, inspirat de o atitudine muncitorească; Culori – negru, bleumarin, maro, burgund, verde military. Modele hibrid: Talpă sportivă cu partea superioară într-un design convențional; Modele din piele sau piele întoarsă. Casual elegant: Tradițional dar bine croit, având o atitudine casual; Desert boot, pantofi cu șiret, clasica gheată de iarnă; Flexibil și ușor; Culori – burgund, negru, bleumarin, grej shitake. Sneakersi: Modelul clasic de tenis pe alb, albastru și verde militar; Pantofi de alergat– cu o talpă un pic mai ridicată și creat în întregime din piele; Culori – piele maro cald, cognac și verde măslină. Hilfiger Denim: Sneakers cu efect dip-dye.

Detalii principale ale liniei de Accesorii

Nautice: Inspirat de uniformele greoaie ale muncitorilor de la docuri ai anilor 1920s; Note și duffel mari pentru călătorit din pânză si denim ceruit pentru impermeabilitate; Militare: Un nou branding – un patch mare de piele embosat cu logoul Tommy Hilfiger logo și capse hexagonale din metal; Geantă mare military barrel cu detalii de buzunare, care sunt inspirate de hainele militare; Un nou model hibrid de geantă barrel cu fermoar lateral pentru un acces ușor – se transformă într-un rucsac cu bretele ascunse; Nailon prespălat și ușor ceruit – ușor și cu un aspect purtat; Culori – midnight, verde military
Fetru și lână shearling: Combinații  de lână shearling, fetru și pânze grele; Forme mari de rucsac cu închidere frontală masivă în stilul carabineer și cu detalii de sfoară marinărească.

Accesorii de exterior inspirate din uniformele de lucru: caracteristica roll-top – practică în lunile de iarnă fiindcă oferă protecție în fața intemperiilor; rucsac roll-top, geantă messenger roll-top, duffel/rucsac de mari dimensiuni;  materiale practice impermeabile folosite pentru bază; culori – mixuri de gri, negru cu logo imprimat în silicon bleumarin. Dungi Business: Genți de Business cu o croială mai puțin serioasă și îndesată – pentru o atitudine mai optimistă și relaxată; Servietă business cu multiplă întrebuințare – geantă de laptop slim, geantă de laptop large, geantă de lucru cu dublu clin; TH logo embosat sau imprimat pe materiale noi și mix din nailon în culoarea piersicii; Culori – gri asfalt, bleumarin închis, negru, verde military. Rucsacele Tommy: Stilul signature - Croieli din pânză neagră și denim, mix din nailon în culoarea piersicii și branding gravat Hilfiger ; Culori – bleumarin închis, negru și verde military, arrow wood, albastru denim.

FEMEI

Detalii principale ale liniei de încălțăminte

Ghete: Peste genunchi, botine, balerini, tocuri groase medii, tocuri înalte; Realizate din piele fină și piele întoarsă; Senzație de încălțăminte de lux; Detalii autentice precum nituri și capse inspirate de Revoluția Industrială; Culori – negru, maro si tonuri de pământ cu accente de culori ale fructelor de pădure și verde.

Pumps cu vârf ascuțit: Toc kitten de înălțime medie cu vibe-ul anilor 1920s; Tocuri slim cu baretă; Realizați din piele de vițel; Culori – bleumarin, burgund, barouri calde și bej uri. Cizme de ploaie: Un element fashion care nu se poartă doar în zilele ploioase; Cizme scurte, medii si înalte cu detalii din elastic; Cauciuc colorat cu imprimeuri de carouri, forme geometrice și logos;Talpă embosată cu logoul Tommy Hilfiger – rămâne imprimat în timpul mersului; Accente dure aurii sau în culoarea alamei; Culori – Roșu, alb si bleumarin, burgund, verde military. Sneakers: Sneaker cu platformă din material impermeabil scuba; modele noi de sneaker alb cu aspect chunky și tălpi de cauciuc; modele noi de sneaker high-top și slip-on ce conferă atitudine – în nuanțe de negru; linii tinerești și moderne având o atitudine fashion. Fermoare: Decorațiuni cu fermoare și detalii din neopren; Noul stil biker prezentat într-o manieră elegantă cu detalii aurii din fermoar – la balerini si pantofii cu toc; Cizme de cauciuc cu fermoare corporatiste. Mocasini: Mocasini cu tocuri medii; combinații noi de culori (burgund și roz); modele hibrid cu talpă sportivă și partea superioară clasică – stilul veritabil se îmbină cu cel modern; detalii dure aurii și strălucitoare. Hilfiger Denim: Ascuțit și unghiular; inspirație Art Deco  
Tocuri înalte groase cu partea superioară în formă de gheată de drumeție; culori – nuanțe de verde iernatic, marouri calde.

Detalii principale ale liniei de Accesorii

TH Signature: inspirat din uniformele marinărești; Denim indigo închis cu steluțe aurii brodate, mixuri de detalii dure de inspirație navală ; Piele texturată finisată cu detalii dure colorate.

Love Tommy: Fashion și funcționalitate fără efort; mixul de materiale moi fac ca aceste genți să fie ușoare și impermeabile; Mixuri jucăușe de culori neutre și culori intense; Introduce unica geanta tote reversibila, cu închidere cu fermoar. Lanțuri prețioase: piele nappa extrem de moale, detalii din lanț și o nouă închidere cu plăcuță metalică; Inspirația provine de la iconicele uniforme militare. Military:
Combină detaliile utilitare cu un mix de materiale texturate; modele necăptușite ce combină tonuri neutre cu o culoare de accent sau detalii metalice. Inchidere Turn lock: Închidere Turn lock signature inspirată de anii 1920 a evoluat odată cu mini, micro mini și stilurile satchel; Blocuri de culori, dungi marinărești și tweed corporatist; Toate modele au lanț inspirat din designul bijuteriilor, pentru a putea fi purtate transversal, pe umăr sau în mână. Miere: Model Saffiano de mână care poate fi purtat de zi cu zi; Modele Totes în mărimi diferite și în culori de sezon. Blocuri de culori Miss Tommy: Stilul chic relaxat se îmbină cu modele jucăușe de culori Tommy ; genți de mână Saffiano în culori de sezon și nuanțe clasice corporatiste. Împletituri și tweed: Stilul vechi iconic american turn lock, este o reinterpretare a modelelor din anii 1920 -cu  tweed din lână bouclé și culori clasice corporatiste.  Vacanță: Un mix glamuros de materiale texturate de inspirație Art Deco cu detalii dure și închizătoarea unică TH twist lock.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod