COLECŢIA HILFIGER PRIMĂVARĂ 2016

Colecția Hilfiger pentru primăvara 2016 este inspirată de o vacanță aventuroasă prin insule, aşa cum amatorii de calatorii cu avionul explorează locațiile exotice din jurul lumii. Elita hollywoodiană evadează din lumina reflectoarelor pentru a vizita destinații îndepărtate, adoptând cu ușurință un stil relaxat pentru timpul liber. Muze precume Brigitte Bardot și Bianca Jagger inspiră o ținută relaxată pentru vacanță, la fel de sofisticată azi așa cum a fost în perioada anilor ’50 și ‘60. Ținuta este nostalgică și jucăușă, cu o estetică clasică, reprezentativă pentru Tommy Hilfiger și o atitudine pe măsură.
Aventura începe în Honolulu, insula tropicală de odată, ce astăzi este o insulă urbanizată și activă. Colecția combină influențele culturale pline de culoare cu admirația pentru navigație, surfing și sporturile nautice. Un mix marinăresc de roșu, alb și albastru apare în combinații îndrăznețe, sărbătorind astfel paleta de culori reprezentativă pentru brandul Tommy Hilfiger, într-o manieră plină de nuanțe luminoase și vibrante.

Imprimeurile jucăușe sunt mixate cu flori tropicale, dungi marinărești și cărți poștale inspirate din anii ‘50. Detaliile din dungi atletice aduc o nouă reinterpretare croșeturilor și pieselor de bază, în stil minimalist. Fustele sunt plisate, au imprimeuri și dungi, în timp ce pantalonii și sacoul marinăresc reprezintă combinația must-have a sezonului.
Accesoriile abundă de stilul sportiv, reprezentativ pentru Honolulu, cu estetică curată ce îmbrățișează o paletă de roșu alb și albastru. Motive văratice jucăușe precum homarii, umbrelele de soare și stelele de mare sunt combinate cu dungile marinărești reprezentative pentru Tommy.

A doua oprire a acestui tur este Havana, unde inspirația spiritului latin ne duce spre nuanțe telurice- reinterpretate printr-o prismă proaspătă și modernă. Regăsim culori bogate și siluete fluide, rochii de plajă feminine și bluze uni sau în dungi. La croielile primăvăratice stilul masculin întâlnește feminitatea, iar estetica retro-cool este inspirată din distracțiile specifice culturii americane, precum baseball-ul și bowling-ul – imaginați-vă dungi cilindrice și pulovere cu borduri.
Cărțile poștale vintage sunt folosite pentru un print conversațional favorit: doamna care face plajă. La capitolul accesorii, influențele latino sunt reinterpretate într-o manieră eclectică ce combină forme, siluete, culori și texturi cu dungi sportive.

Călătoria se încheie în Martha’s Vineyard, localitatea ce reprezintă quintesența destinațiilor de vară de pe Coasta de Est a Americii. Piesele esențiale pentru plajă cuprind denim și clasicele bluze pentru vară – de la noul tricou Oxford până la detalii croșetate și dungi marinărești. Ispirate din plimbările cu barca în Cape Cod, printurile cu mesaje folosesc imagini cu stoluri de pescăruși în zor. Accesoriile întregesc imaginea unui stil de viață relaxat, insular, cu materiale delicate și luxuriante în forme fluide.
Geanta bucket este reinterpretată cu piele întoarsă deconstruită și accente aurii, în timp ce clasicul pantof sport cu talpă ortopedică este transformat într-o espadrilă, reprezentând astfel stilul maritim și spiritul vacanței pe insulă.

Key Details:

Honolulu
Key Details: Seafaring influences, signature red white and blue, colorblocking, tropical prints, marine stripes, polka dots, souvenir prints, modern minimalism, conversational skirts.
Color Palette: Opal grey, marshmallow, freesia, firey red, clematis blue, medieval blue, meteorite.

Havana
Key Details: Masculine meets feminine, Latin influences, earth tones, mixed prints, vintage aesthetic, frill details, feminine sundresses, baseball and bowling athletic influences.
Color Palette: Pebble, medieval blue, fern green, golden yellow, seedpearl, red dahlia, fiery red, toffee, toasted coconut, red clay, meteorite.

Martha’s Vineyard
Key Details: Denim, chambray, oxford shirts, seersucker, eyelet, marine stripes, souvenir prints.
Color Palette: Marshmallow, opal grey, sky blue, riviera, pebble, toffee, pink nectar, pink carnation.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod