Colectia Guy Laroche FW 14/15

In moda, tesaturile sunt expresia luxului. Aceasta pare sa fie sintagma care sta la baza inca unei colectii semnate de Marcel Marongiu pentru Guy Laroche.

Colectia pentru sezonul toamna-iarna 2014-2015 exprima eleganta nonsalanta a spiritului parizian printr-o combinatie fermecatoare intre delicatetea feminina si sobrietatea androgina.

Paleta coloristica a colectiei este inspirata de lucrarile pictorului modernist francez, nascut in Rusia, Serge Poliakoff: negru, maro, verde army si violet inchis. Cele mai elegante nuante, alaturate unor materiale luminoase ce sporesc fantasticul efect al colectiei.

Tinutele all black predomina, totusi, colectia si sunt personalizate cu botine si manusi extrem de actuale si elegante.

Rochiile in forma literei A sau fustele creion combinate cu malete sunt o alta interpretare a stilului parizian iar jachetele si paltoanele pastreaza acelasi aer androgin cu care Guy Laroche ne incanta in fiecare sezon. Ele au insertii de piele sau de blana pentru a accentua aerul wanna-have al colectiei.



Umerii rotunjiti sunt acel element de design care pare ca va scrie istoria urmatoarelor colectii semnate de Marcel Marongiu. Punctul culminant al colectiei este oferit de combinatia dintre materialele plisate si taieturile asimetrice

Singurele elemente de accesorizare sunt buzunarele structurate si nasturii stralucitori care duc outfit-urile in zona military.



In cele din urma, componenta sicului absolut exprimat prin aceasta colectie este diversitatea  formelor, combinata intr-o abordare inovatoare.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod