Colecțiile de primăvară/vară 2016 Hilfiger Denim

Colecțiile de primăvară/vară 2016 Hilfiger Denim sunt inspirate de o interpretare unică a stilului clasic de vacanță, de aventură din insulă în insulă: aventura calătoriei prin Statele Unite, de la relaxanta West Coast până la tumultoasele străzi din New York City. Piesa de referință a colecției transmite unirea dintre conceptele de urban şi aer liber, oraş şi rural; stilul de viață este neliniştit şi liber.
În acest sezon denim-ul este reinterpretat într-un stil autentic cu influențe vintage, detalii sport și finisaje nerafinate. Pentru femei, stilurile cheie sunt curate și sofisticate, pline de culoare, cu segmente prespălate și noi detalii de mozaic. Inspirându-se din stilul relaxat de viață din California, colecția abundă de materiale rupte și peticite și decolorări. Ținuta  boyfriend este un must-have în ambele lungimi, fie jeans-ul întreg ori pantalonii scurți din denim, în timp ce jacheta de blugi supradimensionată emană relaxarea stilului cool din West Coast. Pentru bărbați croielile indigo, bluzele Japoneze din denim, finisajele rupte și peticite, sacourile din denim, și papioanele din denim vin cu o infuzie de eleganță. Hainele de exterior sunt importante atât pentru bărbați cât și pentru femei, de la materialul tip foaia de ceapa, la trenchuri din denim și jachetele safari și până la jachetele de vânt, hainele impermeabile și jachete matlasate din denim.

Hilfiger Denim este încântat să prezinte Dynamic Stretch – o evoluție în lumea denimului. Are în compoziție 80% material elastic, un material cu revenire rapidă ce ridică enorm gradul de confort și mișcare. Gama Dynamic Stretch cuprinde modele skinny fit pentru femei, și skinny și slim fits pentru bărbați, fiecare model fiind disponibil în 5 nuanțe diferite de denim.
Echipat cu capacități supraelastice, materialul are atributul de a păstra aspectul de denim original.

West Coast Isle și-a găsit inspirația pe coasta Californiei. Pentru femei colecția este simplă, aerisită și relaxata, fiind în același timp sofisticată și elegantă. Pieselor clasice le sunt date reinterpretări moderne cu un nou model de dungi, siluete simple și culori pale în degrade. Topuri și rochii largi, voluminoase reprezintă piese esențiale cu printuri florale, inserții de lână și ținute croșetate. Stilul sezonului este reprezentat de straturi suprapuse, și se regăsește în piese precum cardiganele fără nasturi, puloverele supradimensionate, hainele lungi de lână și în trenciurile clasice reinterpretate cu denim. Pentru bărbați, accentele din nailon, culorile ușor șterse și detaliile legate de funcționalitate sunt inspirate din stilul aventuros specific West Coast. Jachetele lungi și groase cu coadă de rândunică capătă o abordare tehnică. Culoarea marcantă a colecției este indigo, întâlnită croșeturile simple sau groase, jachetele stil bomber și hainele groase.

Următoarea oprire a călătoriei este Urban Isle, când turul intră în New York City. Stilurilor iconice clasice reprezentative pentru East Coast le este infuzată o reinterpretare urbană prin detalii sport și finisaje neglijente.
La colecția pentru femei regăsim neoprenul în jachete, haine și gențile pentru sală; imprimeuri abstracte și dungi geometrice îmbracă tricourile si puloverele; iar rochia lungă este un must-have datorită detaliilor de inspirație sport. Apariția este una cool, reprezentativă pentru Brooklyn, iar piesele traditionale sunt îmbinate într-o manieră proaspătă: Rochiile-tricou sunt combinate cu pantofi sport, iar jachetele de colegiu se asortează ușor cu pantaloni scurți din denim. Pentru bărbați, nailonul și croșeturile groase sporesc confortul și sportivitatea ținutei. Totul se rezuma la o atitudine cool, relaxată și confortabilă cu cămăși de in, materiale delicate și bumbacuri suprapuse, în timp ce croielile noi realizează mai multă lungime și tivuri rotunjite. Pentru vremea răcoroasă vedem croșeturi groase cu mâneci din plasă, haine suprapuse din lână și jachete de baseball dintr-un material de lână.


Colecția sezonieră People’s Place Originals din linia Hilfiger Denim este inspirată  din stilul de viață excentric din Venice Beach în perioada anilor 1970. De la skateboarding pe trotuar la plimbarea prin magazine, stilul colorat al orașului reprezentativ anilor ’70 a inspirat piesa semnătură a colecției,  decolorată și cu aspect purtat.
Detalii eclectice precum vopseluri, decolorare, imprimeuri stropite canalizează stare de spirit către un vintage autentic, relaxat și cool. Colecția pentru femei este compusă din printuri leopard, jachete militare, piese masculine, finisaje decolorate și iconicele tehnici de vopsire Cali. Look-ul este cel al unei “fete roller disco” cu denim argintiu metalic și pantaloni cu talie înaltă. Colecția pentru bărbați reîmprospătează printr-un stil modern estetica vintage, având dungi West Coast, nuanțe decolorate și finisaje în degrade. Inul este reintrodus, prin pantalonii cu stilul anilor ’70 și cămăși Hawaiene ce au o gamă largă de imprimeuri grafice inspirate de iconica cultură a surf-ului și skate-ului.

În colecția pentru femei regăsim linia Southern Isle. Siluetele moderne variază de la forme decupate și patrate la forme fluide și drapate, tușe feminine cu detalii atrăgătoare, precum dantela.  Nailonul este utilizat în crearea unor jachete ușoare, ideale pentru serile petrecute în fața unui foc pe plajă. Paleta de culori este simplă, de vară, printr-un alb curat al rochiilor de plajă și al topurilor minimaliste.

Key Details:

West Coast Isle
Key Details: Weathered and relaxed, faded colors, layering, soft washes, nylon details, parkas, indigo.
Color Palette: (Women’s) Navy blazer, mood indigo, folkstone grey, peach whip, dusty rose, blue bonnet, pale grey heather, classic white; (Men’s) Navy blazer, magnet, stormy weather, copen blue, wistful mauve, balsam green, marshmallow.

Urban Isle
Key Details: Athletic details, engineered stripes, rib details, shirt-dresses, varsity jackets, urban influences, technical nylon, linen shirts, heavyweight knits.
Color Palette: (Women’s) Navy blazer, patriot blue, skyway, salsa, egret, ombre blue, swatch blue; (Men’s) Navy blazer, sodalite blue, chili pepper, buttercup, light grey heather, marshmallow.

People’s Place Originals
Key Details: Venice Beach, ‘70s cool, thrift shop essentials, bleach destruction, splattered printing, leopard print, tie dye, sun-bleached colors, faded finishes, linen blends.
Color Palette: (Women’s) Bright white, impatiens pink, four leaf clover, ebony, stretch limo; (Men’s) Snow white, super lemon, Olympian blue, four lead clover, ebony, grey heather scarlet.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod