Colecția de Lenjerie Intimă Primăvară/Vară 2016 Tommy Hilfiger, The Good Life

Colecția de Lenjerie Intimă Primăvară/Vară 2016 Tommy Hilfiger, The Good Life, este inspirată de o aventură de vacanță în diferite insule. Ținutele sunt sofisticate și relaxate, potrivite cu starea de vacanță, iar detaliile marinărești se combină cu accentele sport, culorile sunt şterse iar materialele texturate cu influențe tropicale. Colecția sărbătorește eterna vacanță în insule, menținând stilul emblematic relaxat, original și cool al designerului.
Linia Nautical Island a fost inspirată de stilul de viață activ al iubitorilor de sporturi nautice. La lenjeria pentru bărbați tonurile clasice de roșu, alb și bleumarin sunt accentuate de galbenul ce se regăsește în iconica jachetă de pescar, în timp ce motive precum valuri, buline, ancore, bărci și plăci de surf apar în toată colecția. Steagul american, iconicul simbol cu stele și dungi este un imprimeu ce capătă prospețime prin reinterpretarea dată de accentele kaki și a modelelor de camuflaj. Pijamalele pentru bărbați au influențe din moda universităților, bluze și tricouri în culori pop, în timp ce puloverul esențial în roșu, alb și albastru este reinventat prin accente de kaki.

Pentru femei, ideea principală este “athleisure”, o îmbinare a stilului activ și sportiv cu relaxare și deconectare, unde sexy se unește cu sportiv  prin inserții de plasă și elemente tehnice.
O dantelă  specială Tommy Hilfiger apare la bustiera pentru alergare, la sutienul din bumbac, la sutienul cu push-up, la sutienul cu susținere, la noile lenjerii în stil Brazilian și la cele clasice. La pijamale, bumbacul indian cu imprimeu marinăresc primește detalii din batist, în timp ce “athleisure” apare din nou în stilurile sport, inspirate de yoga precum  topuri mulate, tricouri, colanți și hanorace cu fermoar. Piesele esențiale includ salopeta, piese supradimensionate stilul boyfriend și un set de pijama. O inovație în magazine va fi “mix-and-match table” ce permite cumpărătorilor să-și aleagă produsul favorit Hilfiger, de la lenjeria tanga integral din dantelă, tanga cu margini rotunjite sau bikini din microfibră cu talia largă și elastică brand-uită.

Artist Island este inspirată din opera iconicului artist pop, englezul David Hockney.
Pentru bărbați, paleta de culori de vară este îmbogățită de culori pop îndrăznețe și accente pastel, iar imprimeurile sunt realizate cu palmieri și dungi Ithaca. În linia de boxeri întâlnim nuanțe de albastru, iar seturile de pijama sunt inspirate din lumea marină, tricouri statement și bluze marinărești. Conceptul “bed to beach” adoptă un stil ce poate fi purtat cu ușurință din casă în exterior, prin pantalonii de bumbac și in sau tricourile fără guler.

La femei întâlnim lenjeria din microfibră în tonuri proaspete de pastel, în timp ce imprimeurile mari, bulinele și animal print-urile apar la lenjeria fără cusături. Ținutele de casă folosesc pasteluri și culori de inspirație pop în seturile versatile de pijama și în halatele kimono. Croieli masculine se regăsesc în pantaloni, pantaloni scurți, rochii, cămăși de noapte și boxeri, în timp ce materiale delicate albe sunt îmbogățite cu broderie englezească albă.

Pentru bărbați, linia New Basics introduce programul “The Hilfiger” având patru tipuri de lenjerie de bumbac: brief, trunk, low-rise trunk și boxer-brief, toate disponibile în varianta cu banda elastică colorată roșu în față și albastru la spate.
Selecția din microfibră prezintă modele brief și low-rise trunks cu bandă elastică în două nuanțe din jacquard, și boxeri în trei combinații cromatice.

Pentru femei, New Basics prezintă trei modele de sutiene (noul triunghi, noul sutien ușor căptușit și push-up) și trei modele de lenjerie (tanga, bikini și shorty) fabricați din microfibră de mătase și tivuri din dantelă, disponibili pe negru și ivoar. Un nou steag Tommy Hilfiger se regăsește pe spatele fiecărei piese. Linia iconică prezintă sutiene push-up din microfibră, tanga și shorty într-un nou ton alb, plus sutiene din bumbac, bustiere, bikini și shorty pe alb.

Key Details:


Men:
Key Details: New red white and blue, nautical prints, pop colors, collegiate influences, pastel accents, “bed to beach,” cotton linen, contrast waistbands, two-tone jacquard waistband.
Key Colors: Bittersweet, dusky green, eggnog, cashmere blue, faded denim, navy blazer, grey heather, aurora, jade cream, sea pink, river blue.

Women:
Key Details: “Athleisure,” exclusive Tommy lace, seersucker wovens, boyfriend-inspired silhouettes, mix-and-match panties, all-over pattern, print blocking, seersucker stripes, broderie anglaise, new basics.
Key Colors: Black, white, ivory heather, egret, faded denim, bittersweet, navy blazer, grey heather, lavender, peach amber, camellia, cool blue.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod