Colecția de lenjerie de la Reserved - o alegere perfectă pentru serile lungi de iarnă

Cea mai recentă colecție de lenjerie intimă de la Reserved este o alegere minunată pentru serile lungi de iarnă. Seturile de pijamale călduroase și halatele de baie confortabile te vor face să te simți în largul tău, iar piesele cu tematică de Crăciun sunt câteva idei grozave pentru cadouri. Pentru cei care doresc un aer mai seducător și mai feminin, Reserved a pregătit o gamă largă de seturi superbe din dantelă.
Îmbrăcămintea pentru noapte din colecția de iarnă Reserved este moale, călduroasă și confortabilă. Linia este compusă din pantaloni din bumbac și topuri (cu mânecă lungă și scurtă), precum și din pantaloni scurți și desuuri unice. Pe lângă piesele red check, există și o serie de seturi inspirate de peninsula scandinavă, cum ar fi așa numitele printuri norvegiene, dar și alte motive specifice sezonului de iarnă. În plus, puteți găsi o mulțime de articole dedicate Crăciunului: cu sloganuri amuzante sau printuri drăguțe ilustrându-l pe omul de turtă dulce.

Linia de lenjerie de la Reserved este compusă în principal din desuuri confortabile din bumbac, decorate cu sloganuri și imagini.
Tradiționalele seturi deux-pièces se înscriu în paleta de culori clasică: roșu, negru și alb. Fără îndoială, linia de lenjerie oferă ceva pentru orice tip de femeie: design simplu cu decorațiuni discrete și sutiene senzuale finisate cu dantelă elegantă.

Halatele pufoase – element indispensabil al garderobei de iarnă – se potrivesc perfect cu linia de lenjerie.

Foto: Magda Wunsche & Aga Samsel
Model: Roxy – GAGAMODELS
Concept & styling: Reserved creative team
Hair: Michał Bielecki
Make-up: Wilson
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod