Colecţia Daniella Cristea: Pliseuri lucrate manual şi aplicaţii glam

Intitulată sugestiv “SOLE”, nouă colecţie capsulă marca Daniella Cristea, reuşeşte să mixeze designul inovativ cu materialele de calitate şi tendinţe esenţiale ale sezonului actual pentu a obţine un produs fashion de top.  

Rafinamentul premium este subliniat de detaliile cu influenţe couture, de pliseurile lucrate manual, aplicaţiile glam şi de finisajele elaborate.

Inspirate dintr-o coazieră de lux, toate piesele debordează de elegantă asumată, iar volumetriile şi geometria formelor create prin suprapunerile de materiale dau un aer regal compoziţiei.
Ţinutele epatează atât cromatic cât şi prin linia sofisticată, reuşind  să se metamorfozeze în adevărate itemuri fascinante atunci când sunt accesorizate cu piese metalizate.

Nuanţele delicate de roz pudrat, turcoise intens, crem diluat sau cappuccino contrastează cu negru intens  sau roşu carmin.

Piesa de rezistenţă este rochia sofisticată, reinterpretată cu stil pentru a fi purtată la eventuri unde noţiunea de elegant şi dresscode-ul primează.

Salopetă versatilă este o altă piesă caracteristică pentru brandul Daniella Cristea.
Lucrată din mătase sau materiale elastice care să permită un confort maxim, această reuşeşte să fie la standarde fashion înalte prin croiala studiată şi design modern.

Inserţiile de materiale imprimeuri săi broderii fine cu pietre au rolul de a echilibra dinamică liniei, iar elementele decorative create din sfoară groasă dau acel touch navy final.

Pentru a-ţi crea o ţinută atipică cu design personalizat sau pentru a achiziţiona orice piesă din nouă colecţie, vizitează showroom-ul Daniella Cristea, de pe str.
Dr. Leonida Varnali, nr. 13, sau intră pe site-ul www.daniellacristea.com, ori pagină de Facebook, pentru a vizualiza lookbook-ul şi pentru a accesa mai multe detalii despre brandul autohton.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod