Colectia Carpisa toamna 2014 - Descopera stilul autentic italian!

Partea buna a sfarsitului verii? Magia culorilor de toamna, aerul proaspat al diminetii, lumina calda a asfintitului… Frumusetea toamnei italiene este unica: monumentele istorice se inalta grandioase spre cerul insorit, plajele stralucesc, satele pitoresti isi raspandesc culorile si parfumurile, fantanile devin o fantezie colorata in nuante de rosu, portocaliu si auriu, iar stradutele cu magazine te imbie sa-ti cumperi ceva nou, special, “made in Italy”…
Carpisa reda acest fermecator stil italian in noua colectie de genti si accesorii pentru toamna 2014. Inspirate de frumusetea Italiei, noile produse Carpisa surprind perfect stilul autentic italian. Iata principalele tendinte pentru sezonul urmator:

Aplicatii metalice


Aplicatiile metalice si detaliile aurii si argintii de pe gentile si accesoriile Carpisa sunt inspirate de cladirile metropolitane din noile districte de moda din Milano. Linia Carpisa Fulvio, disponibila in modele de sacosa, shopper si princess, este creata din material cu efect “noros”, stilizat cu detalii metalice.

Glam Rock

Senzualitate rebela redata prin negru intens, “luminat” de tinte aurii si rafinat de panglici si material matlasat.
Un stil indraznet, cosmopolit si la moda, la fel ca Nadia, geanta bicolora cu fermoar vertical si detalii metalice.

Country Chic

Un look feminin si romantic, un tribut adus dealurilor bogate ale frumoasei Italii. Genti moi si usoare, cu texturi granulate, piele de caprioara si blana, precum Carpisa Rossana - geanta cu aspect de piele de bivol, buzunar frontal si fermoar vertical, disponibila in nuante de maro inchis si crem - sau Colombo, facuta din material cu aspect texturat, in nuante de mustariu si rosu purpuriu.
 

Imprimeuri Pied de Poule

Aceste genti, perfecte pentru stilul formal, clasic si riguros al vietii urbane, devin sexy si ultra-feminine gratie lanturilor si tintelor discrete.

Animal print

Nuca de cocos, pitonul si imprimeurile cu pete se regasesc pe numeroase genti si accesorii Carpisa, animal print fiind in continuare o tendinta importanta in moda toamnei.

#Desene animate

Carpisa Clelia, gentile haioase cu imprimeuri animate, incanta prin diversitatea si gingasia ilustratiilor reprezentative pentru ideea de “made in Italy”.
Modelele variaza de la ruscacuri si bandoliere, la genti shopper si truse necessaire.

Colectia de genti si accesorii Carpisa pentru toamna 2014este disponibila in magazinele Carpisa din AFI Palace Cotroceni, Baneasa Shopping City, Constanta City Park, Iulius Mall Cluj si Iulius Mall Timisoara, precum si online pe www.shoes.ro.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod