Colecția CANDY - Life is sweet!

Meli Melo - Paris, unul dintre principalii retaileri locali de bijuterii şi accesorii fashion din România, lansează prima colecţie din sezonul primăvară- vară 2015 – CANDY – inspirată de femeia delicată, romantică, feminină si elegantă.
Această poveste te va conduce spre o lume simplă si inocentă.
Imaginează-ți o gradina plină de flori in culori pastel si un miros îmbietor de bomboane! Instant, totul va deveni „dulce”.

Colecția face o introducere in lumea plină de culoare, prospețime si parfum, a începutului de primăvară.

Extravaganța materialelor si combinațiile coloristice te vor transpune instant, intr-un decor în care starea de visare va fi la ea acasă, iar culorile vor funcționa ca o adevărată terapie.

Materialele delicate, dantela dar si texturile fine, pudrate, în culori pastel, desprinse parcă din borcănelul cu bomboane multicolore, se vor îmbina perfect cu nuanțele vibrante care întregesc tabloul colecției.

Bijuteriile au aplicații multifațetate și cristale, in culori pastel sau vibrante,  păstrează o notă delicată, feminină și adaugă oricărei ținute o doză de inocență.
Acestea pot fi delicate sau statement.

Pentru ca tinuta să fie completa, poti alege una dintre gențile colecției. Acestea sunt de dimensiuni medii, însă încăpătoare si bine compartimentate, in culori pastel, delicate.
 
Culorile predominante sunt orange pal, roz, auriul light, bleu, dar si mix-uri vibrante.

Noua colecţie Meli Melo Paris este disponibilă în întreaga reţea de magazine, atât în România, cât şi în Bulgaria sau Republica Moldova, dar și online pe www.melimelo.ro, începând cu 2 februarie, 2015.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod