Colecția adidas Originals x Kanye West - YEEZY SEASON 1

Pentru sezonul Toamnă/Iarnă 2015, Kanye West și adidas Originals dezvăluie o propunere îndrăzneață: YEEZY SEASON 1, o colecție ce cuprinde articole vestimentare și pantofi cu un design ce pune accent pe universalitate și atemporalitate. Descrisă de Kanye West ca fiind o linie vestimentară ”bazată pe soluții”, cu piese ce definesc un stil adaptat ritmului alert al vieții contemporane.
“Nu-mi doresc ca hainele să fie viața,” declară el. “Îmi doresc ca haine să susțină viața.” Făcând parte din New York Fashion Week, chiar înainte de All-Star Weekend, conceptul de prezentare a fost conceput de Kanye West în colaborare strânsă cu renumitul artist contemporan Vanessa Beecroft.

Înainte de a intra în locație, invitații au fost duși într-o încăpere slab luminată, unde 9 rânduri de modele îi așteptau nemișcațe. Pe măsură ce luminile creșteau în intensitate, fiecare rând de modele înainta, oferind audienței o imagine de amsamblu asupra colecției.


Printe invitați s-au numărat Beyoncé, Jay-Z, Kim Kardashian West, Rihanna, Drake, Justin Bieber, P. Diddy, Kris Jenner, Kendall Jenner, Khloe Kardashian, George Condo, Anna Wintour, Spike Jonze, Russell Simmons, Big Sean, Pete Wentz, Pusha T, A$AP Ferg, Steven Klein, 2Chainz, Cassie, Alexander Wang, Kehinde Wiley, Tom Sachs, Gia Coppola, Travis Scott, A-Trak, Jeanne Greenberg Rohatyn, Hailey Baldwin, și sportivii adidas, John Wall și Von Miller. “Wolves”, o piesă nelansată de pe viitorul album de studio al lui Kanye a completat punctul culminant al prezentării.

Prin această colecție, scopul lui West este să-i absolve pe consumatori de stresul alcătuirii outfit-ului zilnic, prin crearea unei linii de piese basic, din materiale de calitate care pot fi combinate în nenumărate moduri – ”precum Lego,” afirmă artistul.
Pentru designer, acest lucru se traduce în piese vestimentare confortabile și nepretențioase pentru ”un cuplu modern mereu în mișcare,” piese care pot fi purtate de la sala de fitness, până la birou, spre aeroport și oriunde între aceste locuri. “Mi-am dorit ceva care să exprime atât New York, cât și Paris sau Tokyo sau Santa Barbara sau Chicago -  universal și simplu.”


Foto: PR
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod