CITY BREAK – noua colectie capsula de la Sense

City break este numele colectiei capsula Sense, perfecta pentru acele zile in care evadezi din cotidian, simti ca se apropie vacanta sau te pregatesti efectiv pentru o plecare. Albul, albastrul navy si rosul sunt coordonatele principale ale acestei colectii vesele, cu o incarcatura emotionala pozitiva, care iti va transmite involuntar o stare de bine. Mai mult, designerul Andreea Tincu a creat special pentru tine o colectie in care piesele vestimentare pot fi cu usurinta mixate intre ele, pentru look-uri dintre cele mai creative. Depinde doar de tine sa iti alegi modelele preferate si sa le accesorizezi asa cum trebuie.
Daca rochia este piesa ta preferata, iti va placea modelul Summer Day, cu banda in talie contrastanta si print estival, respectiv buline albe pe fond op art, din jersey fin. Culoarea rosie nu dispare din tendintele noului sezon, ci dimpotriva, imbraca-te in nuante hot de rosu si bucura-te de impactul puternic, vesel  asupra celorlalti.  O alta propunere de rochie este modelul Tess cu print in dungi verticale, combinate cu flori intens colorate sau sarafanul din in, Peschus, care este foarte chic, are o linie potrivita verii si poate fi purtat atat la serviciu cat si in vacanta.

Accesorizeaza aceste rochii cu sandale joase sau cu platforme inalte cu talpa din imitatie de lemn sau pluta.
Pentru vacante, potrivite sunt si modelele gladiator sau cele argintii/aurii.

Pantalonii Costa Rica sunt din denim subtire, in nuanta verii de bleu serenity. Sunt smart-chic si ii poti purta la bluzele cu dungi sau buline ale colectiei. Tendinta Stripes este o prezenta obligatorie in noul sezon. Poti admira piese vestimentare cu dungi in prezentarile Armani, Ferragamo, Missoni, Stella McCartney, Gucci sau Prada si te vei bucura sa gasesti si in colectiile romanesti Sense piese care respecta tendintele internationale.
La aceste bluze, poti purta cardiganul uni din in alb, set cu topul Simplicity, foarte placut pentru piele si practic.

Fustele grupei au lungimea midi, 7/8 sau maxi. Modelul Adina este evazat in partea de jos si iti evidentiaza silueta, in timp ce fusta din denim Andy iti alungeste picioarele si iti marcheaza frumos talia. O alta varianta este fusta din jersey imprimat, foarte lejera si usor de combinat cu topuri uni.

Brandul Sense foloseste foarte mult materialele naturale, bumbacul si inul fiind esentiale in colectiile primavara-vara.


In fiecare sezon, Sense, sub conducerea creativa a designer-ului Andreea Tincu, iti propune o colectie ampla, impartita pe mai multe familii, inspirate din tendintele internationale si adaptate particularitatilor clientelor din Romania. Produsele vestimentare  Sense sunt lucrate in fabricile proprii din Romania, un aspect important in filosofia acestei marci. In paralel, Sense importa materiale si fire de la fabrici cu vechime din Europa, dintre care cele italiene sunt, de departe, cele mai importante.


Poti proba modelele colectiei City Break in reteaua de magazine proprii, dar si in magazinul online www.fashionsense.ro.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod