Chanel te imbraca ruseste

Multa broderie, culori tari, materiale aplicate, dar si piese vestimentare suprapuse, cizme peste genunchi, volane, toate acestea - impreuna - reusesc sa alcatuiasca colectia Paris - Moscova a casei Chanel.

Multa broderie, culori tari, materiale aplicate, dar si piese vestimentare suprapuse, cizme peste genunchi, volane, toate acestea - impreuna - reusesc sa alcatuiasca colectia Paris - Moscova a casei Chanel. Simbolurile culturii moscovite dau tendintele urmatorului sezon, potrivit celebrei case de moda.

Karl Lagerfeld s-a intrecut pe sine, aducand, de aceasta data, in fata publicului un spectacol de stil, culoare, rafinament si bun gust. Fara sa faca rabat de la nimic, in aceste vremuri in care criza a pus stapanire pe tot, designerul a folosit materiale din belsug, accesorii si... creativitate.

Celebra papusa Matrioska a fost muza cunoscutului designer care a apelat la imaginea ei, aducand in fata publicului produse de lux, must-have-uri ale sezonului urmator. "Revolutia ruseasca" pe care o propune Lagerfeld este compusa din broderie folosita in exces si provenita de la Lesage; aplicatii - pene si flori - create de Lemarie. La capitorul accesorii, designerul a preferat pantofii lui Massaro, bijuteriile somptuoase au fost puse la dispozitie de Goossens si Guillet, iar palariile au fost aduse de Michel.

Chiar daca, la prima vedere, aceasta colectie pare una putin accesibila in ceea ce priveste outfitul de strada, trebuie spus ca broderiile naive sau cositele care alcatuiesc look-ul Matrioska,  impreuna cu un segment larg de culori tari, sunt optiuni alese deja pentru moda de strada, in strainatate.

Nu trebuie sa uitam de extravaganta designerului Lagerfeld care a fost adusa in prim plan si de aceasta data cu ajutorul pantalonilor speciali pe care i-a realizat.

In afara pieselor vestimentare care au facut senzatie si a noii idei promovate de Karl Lagerfeld, nu s-a facut abstractie niciun moment de piesele care caracterizeaza cu adevarat stilul Casei Chanel. Pe acelasi podium pe care au defilat modelele imbracate cu piese vestimentare de inspiratie moscovita, au aparut vestita rochie neagra si nelipsitul taior negru, acestea menite sa aduca aminte publicului care sunt cu adevarat originile acestui brand."

Foto:  Fashionologie.com

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod