CERRUTI 1881 - calitate si textile de lux

In 1881, fratii Cerruti au fondat un atelier de tesatorie in Biella, Italia, producand stofa din lana de cea mai inalta calitate si textile de lux. Ulterior, numele Cerruti s-a extins din zona tesaturilor de lux catre tinute fashion foarte apreciate, fara insa a pierde din vedere valorile sale esentiale, ce pun accentul pe calitate si stil, maiestrie si tehnologie.
De-a lungul anilor, Cerruti 1881 a dovedit ca stilul modern si de calitate  nu ar trebui sa fie doar dorit si inspirat, dar si inovativ si rafinat. In 1967, Nino Cerruti a fondat brandul Cerruti 1881, avand un impact legendar asupra modei masculine prêt à porter.

In zilele noastre, Cerruti 1881 produce o linie ampla de tinute masculine prêt à porter, ce ramane fidela regulilor de conduita distinctive ale Marcii: tesaturi de calitate, croiala meticuloasa si design inteligent.

Gama de produse ce poarta numele Marcii include: parfumuri, produse din piele, ceasuri, bijuterii, ochelari de soare, cravate, pantofi si instrumente de scris.
Colectia Cerruti 1881 se adreseaza barbatilor ce apreciaza  stilul si eleganta, dar si detaliile fine, precum materialele si finisajele de calitate.


In zilele noastre, Marca are 116 magazine in 58 de orase la nivel mondial si este distribuita de catre retaileri de top din lumea intreaga. Incepand cu aprilie 2011, brandul Cerruti 1881 este parte a Grupului Trinity Limited din Hong Kong, specializat in tinute masculine prêt à porter de top.

In magazinul CERRUTI 1881, ce a fost deschis la Bucuresti, in Baneasa Shopping City, in Mai 2016, brandul prezinta cea mai recenta colectie de accesorii (produse din piele, ceasuri, bijuterii, ochelari de soare, cravate si instrumente de scris).
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod