C&A Summer Fashion Festival

C&A a prezentat în cadrul unui eveniment inedit colecţia de Vară 2014. În set-up-ul văratic de la Acuarela Bistro, retailer-ul olandez a reprodus o mică parte din vibe-ul estival boem, pentru a da startul sezonului de vară.

Intitulat generic Summer Fashion Festival by C&A, evenimentul a avut ca principal scop prezentarea unui preview al colectiei de Vară 2014. Seara s-a desfăsurat într-o atmosferă relaxată, cu prieteni, cocktail-uri si muzică bună. C&A a demonstrat în acest fel, că o tinută bine aleasă, într-un context propice, te poate face să trăiesti experienta unei vacante în fiecare zi. Şi toate astea fără să părăsesti orasul.



Editori de modă, jurnalişti şi bloggeri  au participat la  Summer Fashion Festival-ul C&A, au avut parte de o mini-vacanţă în centrul oraşului, s-au realaxat pe note muzicale de Jazz du jardin, admirând totodată colecţia C&A Vară 2014.

Formula Jazz du Jardin compusa din Catrinel Bejenariu (voce), Adi Neacsu (chitara bass) si Paolo Profeti (saxofon) este cunoscuta pentru momentele de jazz sustinute la diverse evenimente de profil.



Noua colecţie C&A este caracterizată de imprimeuri grafice, minimaliste şi folclorice pe tricouri în tonuri radiante şi cu aplicaţii colorate. Această colecţie este un manifest pentru libertate, încredere şi aventură. Ţinutele cu influenţe gipsy compuse din piese decorate manual în culori puternice sunt alăturate cu succes articolelor din denim.  Must-have pentru această vară sunt şalvarii cu imprimeu, jachetele subţiri şi rochiile maxi.

Cu peste 1.575 de filiale în 21 ţări europene şi peste 37.500 de angajaţi, C&A Europe este unul dintre liderii de pe piaţa de distribuţie a articolelor vestimentare din Europa.

C&A Europe este o companie a grupului Cofra Holding AG.


Sursa foto: PR

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod